Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Απαρτχάιντ: Χώρισαν τους Έλληνες στα δύο για χάρη των εμβολίων ενώ η Τουρκία απειλεί ευθέως τα νησιά

 


Η διασκέδαση και η εστίαση θα είναι ελεύθερες για τους εμβολιασμένους χωρίς κανέναν περιορισμό.

Την ίδια στιγμή που η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται δυνάμεις αυτοάμυνας δεν είναι πλέον ελληνικά γιατί έχουν παραβιαστεί οι συνθήκες αποστρατικοποίησής τους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη χωρίζει τους Έλληνες πολίτες στα «δύο» αποκλείοντας τους ανεμβολίαστους από όλη την κοινωνία.

H κυβέρνηση αίρει μετά τις σφοδρές αντιδράσεις τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στις κόκκινες περιοχές εντός των επόμενων 48 ωρών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας:

«Για τις κόκκινες περιοχές δεν θα ισχύουν μέτρα αλλά θα γνωρίζουμε την επιδημιολογική κατάσταση της κάθε περιοχής. Δεν υπάρχει πλέον το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και διασκέδαση και εστίαση θα λειτουργούν κανονικά, τόνισε ο υπουργός.

Στην εστίαση όπου έχουμε πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Το προσωπικό θα τηρεί όλα τα μέτρα και μάσκα και ατομική προστασία. Στους χώρους διασκέδασης υπάρχει πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους τόνισε. 

Για τους ανοικτούς χώρους θα έχουμε πλήρη λειτουργία και θα είναι πολύ αυστηρό το πλαίσιο σε όσους έχουν μη εμβολιασμένους ή δεν έχουν νοσήσει.

Για τους μεικτούς χώρους ισχύουν οι περιορισμοί ως έχουν. 

Όλοι οι άλλοι χώροι που είναι μόνο για εμβολιασμένους θα έχουν τον περιορισμό της χρήσης μάσκας και όλα αυτά θα επανεξεταστούν σε 15 ημέρες». 



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις