Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ανέστης Βλάχος: Εξελίξεις στον “εμφύλιο” για τη διαθήκη του ηθοποιού


 Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης του Ανέστη Βλάχου. Μία διαθήκη που σε ανύποπτο χρόνο φέρεται ότι έδωσε ο Ανέστης Βλάχος στην πολυαγαπημένη του κόρη Έλλη. Κάτι όμως που αμφισβητεί ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, Ηρακλής Βλάχος και προτίθεται να φτάσει την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια για την εγκυρότητά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην εφημερίδα “Espresso” άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του “κακού του σινεμά”, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Και μπορεί ήδη να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο μεγάλος ηθοποιός φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως “η οικογένεια του Ανέστη πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι είναι να γίνει”, λέει άνθρωπος κοντά στη Μαρία Γαρίτση.

Ποια είναι όμως η αιτία του πολέμου μεταξύ των δύο πλευρών;

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτή τη διαθήκη δεν αναφέρεται κανένα άλλο μέλος της οικογένειας πλην της κόρης του Ανέστη Βλάχου. Η αντίδραση του γιου του, Ηρακλή ήταν άμεση αναθέτοντας στον δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαναστασίου την υπόθεση.

Ο Ηρακλής Βλάχος είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την εγκυρότητα της διαθήκης αν και ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αν η υπόθεση φτάσει στη δικαιοσύνη τότε το δικαστήριο θα πρέπει να υποδείξει ειδικούς γραφολόγους και να αποδειχθεί η εγκυρότητα ή μη των γραφομένων του μεγάλου ηθοποιού. Μία υπόθεση που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες αφότου υπάρξει αμφισβήτηση από την πλευρά του γιο του Ηρακλή Βλάχου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά τα οποία υπεραγαπούσε. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε τον γιο του Ηρακλή. Λίγα χρόνια αργότερα κι ενώ ο Ηρακλής είχε μεγαλώσει, ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνάδελφό του Μαρία Γαρίτση. Καρπός του έρωτά τους η Έλλη, η οποία ήρθε λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.


Πλέον η οικογένεια Βλάχου είναι χωρισμένη στα δύο κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου το περασμένο Σάββατο, με τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα βλέμμα.


Ανέστης Βλάχος: Η διαμάχη για τη διαθήκη και η έκκληση από τον εγγονό του

Ο Ανέστης Βλάχος, συνονόματος εγγονός του ηθοποιού μιλά για τη διαμάχη του πατέρα και της θείας του με αφορμή την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού.


“Είναι δύσκολη η απώλεια, είναι 40 ημέρες που χάσαμε τον παππού μου. Μου λείπουν οι συμβουλές του, η παρουσία του που ήταν υποστηρικτική σε κάθε βήμα της ζωής μου” περιέγραψε ο Ανέστης Βλάχος, στο “Happy Day”.

“Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες αλλά για μία. Χωρίζεται απλά στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον πρώτο γάμο και στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο γάμο. Κοινός μας παράγοντας, ενωτικός, ήταν ο παππούς” σημείωσε, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να πάρει προσωπική θέση στο θέμα.

“Είναι προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα, θα τα λύσουν οι ίδιοι, με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική” συμπλήρωσε.

“Είναι ανθρώπινο όταν υπάρχει μια προστριβή, οι άνθρωποι να αποστασιοποιούνται. Αυτό μερικές φορές είναι καλό, άλλες είναι κακό. Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική” τόνισε ο Ανέστης Βλάχος.

“Υπάρχει το σπίτι που διέμενε και κάποια αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του. Νομίζω δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Ελπίζω να κάτσουν σε ένα τραπέζι γιατί έχουν το ίδιο αίμα και φυσικά ο άνθρωπος που έχει φύγει από τη ζωή θέλει να βλέπει τα παιδιά του μονιασμένα”  σημείωσε.

“Αυτό που μου είπε πολλές φορές και ο παππούς μου είναι ότι δεν δημιούργησε υλική περιουσία. Όμως σου παραδίδω ένα τίμιο όνομα, που οφείλεις να διαφυλάξεις. Αν μου δινόταν η επιλογή να διαλέξω ανάμεσα σε υλικά αγαθά ή το όνομα «Ανέστης Βλάχος, αυτό θα διάλεγα” κατέληξε.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις