Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Απαγόρευση της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Δημητρίου ελεύθερα οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!


 Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους..

Σημερινή θρησκευτική πομπή των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας για το Eid Milan-un-Nabi.

Προσέξτε πως δεν υπάρχει γυναίκα ούτε για δείγμα ανάμεσά τους. Προφανώς είναι γιορτή μόνο για άντρες.

Κατά τ’ άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι αυτοί κ η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν. pic.twitter.com/71udJ8AWpj

Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών  πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος

Στην Αθήνα επετράπη ακόμα μία πολυπληθής μουσουλμανική θρησκευτική πομπή και συνάθροιση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχή της ισονομίας, η εξαγγελθείσα απαγόρευση της συμμετοχής πιστών στη λιτανεία του Αγ Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ξεκάθαρη διάκριση εις βάρος των χριστιανών. pic.twitter.com/e2k0w5yo9u

Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

Μήπως αυτοκτονούμε σαν χώρα ή το έχουμε κάνει ήδη και δεν το ξέρουμε;

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις