Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο περιστατικό στον «Άγιο Σάββα»: Γυναίκα δάγκωσε φύλακα που δεν την άφησε να μπει στο νοσοκομείο - νωρίτερα είχε χτυπήσει και μία νοσηλεύτρια


 Λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε χτυπήσει και μία νοσηλεύτρια

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/10) στην πύλη του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που επιτέθηκε σε φύλακα και τον δάγκωσε ενώ λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε χτυπήσει και μία νοσηλεύτρια.

Γράφει η Σταυρούλα Πεταλιού

Η εν λόγω γυναίκα ζητούσε επίμονα να περάσει να δει την μητέρα της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ δεν είχε χαρτί εισόδου καθώς συνοδός της μητέρας της είχε ήδη δηλωθεί η αδερφή της και η πρόσβαση στο δωμάτιο μπορεί να έχει μόνο ένα άτομο.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο Newsbeast ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος αυτά τα οποία ζουν οι υγειονομικοί στα νοσοκομεία είναι αδιανόητα.

Νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο η γυναίκα εμφανίστηκε στην πύλη του νοσοκομείου χτες το βράδυ και απαίτεισαι να ανέβει στο δωμάτιο να δει τη μητέρα της. Ο φύλακας της εξήγησε πως αυτό δεν είναι εφικτό καθώς δεν διαθέτει το απαιτούμενο έγγραφο που εκδίδεται από τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Μετά από διαπληκτισμό με τον φύλακα η γυναίκα επιτέθηκε στον φύλακα και τον δάγκωσε. Στο σημείο άμεσα κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία.

Η γυναίκα αν και ήταν αυτή που επιτέθηκε στον φύλακα του έκανε μήνυση και έτσι ο άνδρας συνελήφθη.

«Σήμερα ο συνάδελφός μας θα πάει στο Αυτόφωρο. Έχουμε στείλει δικηγόρο και θα ζητήσει αναβολή. Ο φύλακας πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο» τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας συμβεί μόνο και μόνο επειδή προσπαθούμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο που έχει τεθεί σε εφαρμογή λόγω κορονοϊού. Κινδυνεύουμε» συμπληρώνει.

Η ίδια γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου (2/10) είχε χτυπήσει και μία νοσηλεύτρια που επίσης δεν την άφησε να μπει στο νοσοκομείο καθώς στο δωμάτιο μαζί με τη μητέρα της ήταν η αδερφή της.

Άνδρας με χειροπέδες

Γιατί συνελήφθη ο φύλακας και όχι η γυναίκα που του επιτέθηκε

Όπως εξηγεί στο Newsbeast ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ συνελήφθη ο φύλακας και όχι η γυναίκα που τον δάγκωσε γιατί αυτή κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

«Οι επιθέσεις και οι διαπληκτισμοί στα νοσοκομείο είναι δυστυχώς για εμάς συνηθισμένο φαινόμενο» εξηγεί ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι υγειονομικοί δεν προβαίνουμε εύκολα σε μηνύσεις καθώς δεν θέλουμε να στοχοποιηθούμε εμείς και οι οικογένειές μας. Δεν γνωρίζουμε που μπορεί να φτάσει το άτομο ή τα άτομα που μας επιτίθονται. Η μήνυση σε βάρος αυτών πρέπει να υποβληθεί από το ίδιο το νοσοκομείο. Πρέπει να μας προστατέψει το νοσοκομείο και φυσικά να πληρώσει αυτό τη μήνυση» εξηγεί κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις