Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

«Τα τοπικά lockdown δεν συνεισέφεραν» κατά της πανδημίας παραδέχθηκε ανερυθρίαστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου! Πρώτα κατέστρεψαν τους πολίτες και τώρα λένε «Συγγνώμη, λάθος»!


 Με μία δήλωση που σε «κανονικά» πολιτικά συστήματα θα αρκούσε για να πέσει μία κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι «βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα» δηλαδή σε απλά ελληνικά ότι τα τοπικά lockdown που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες  και φυλάκισαν εκατομμύρια πληθυσμού, ήταν στην ουσία άχρηστα!

Επαναλαμβάνουμε για όσους  δεν κατάλαβαν καλά: Η κυβέρνηση που έχει βάλει ακόμα και αυτή την στιγμή περιφέρειες με συνολικό πληθυσμό 2,5 εκατομμύρια Έλληνες σε περιορισμούς - τοπικά lockdown και με κυλιόμενα τοπικά lockdown σχεδόν και τα 10 εκατ. Έλληνες, τώρα μας λέει χωρίς ντροπή ότι «βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα»!

Και αφού το έβλεπαν γιατί το συνέχιζαν; Γιατί είναι σαδιστές, εκτός από ανίκανοι;

Μετά από αυτή την δήλωση εγείρονται ερωτήματα που κανονικά θα πρέπει να απασχολήσουν την δικαιοσύνη:

Πρώτον με ποιες εισηγήσεις η κυβέρνηση επέβαλλε τα τοπικά lockdown; Με ποια στοιχεία έγιναν αυτές οι εισηγήσεις; Και πότε διαπίστωσαν ότι είναι άχρηστα; Και πόθεν προέκυψαν οι νέες εισηγήσεις ότι «τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα» βάσει των οποίων τα αίρει;

Ποιος θα αποζημιώσει τους πολίτες που ζημιώθηκαν από τα άχρηστα -όπως οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παραδέχονται τώρα- τοπικά lockdown;

Γιατί σε τελευταία ανάλυση οι πολίτες και ειδικά οι ενεργοί πολίτες, αυτοί που εργάζονται, αυτοί που έχουν επιχειρήσεις, είναι εκείνοι που πληρώνουν «τα σπασμένα» από τις ακατανόητες αποφάσεις των κυβερνητικών μαθητευόμενων μάγων και των «ειδικών»

Αλλά αλγεινή εντύπωση μας προξενεί το γεγονός ότι η απίστευτη δήλωση αποσιωπήθηκε από τα μέσα αντί να ξεσηκώσει σάλο όπως θα γινόταν σε μια κανονική δημοκρατική χώρα.

Θα επιληφθεί άραγε ένας εισαγγελέας για το ζήτημα των άχρηστων τοπικών lockdown; Θα βρεθεί άραγε κάποιος να ζητήσει τα πρακτικά από τις συζητήσεις της επιτροπής των «ειδικών», με τις εισηγήσεις πάνω στις οποίες βασίστηκαν οι ανεκδιήγητες κυβερνητικές παλινωδίες;

Γιατί κάποτε πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει σε αυτή την χώρα για όσα συμβαίνουν τα τελευταία δυο χρόνια. Καταστρέφονται ζωές, χάνονται περιουσίες, δεν είναι αστείο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις