Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

«Βαριά» άρρωστη η Αθηνά Ωνάση - Τραγικές στιγμές - Άσχημα τα νέα για την υγεία της

 


«Βαριά» άρρωστη φημολογείτο πως ήταν η Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να περνά τραγικές στιγμές, κάτι που δεν είχε συμβεί για πρώτη φορά στην πολυτάραχη ζωή της.

Η Αθηνά Ωνάση ήταν καλεσμένη του Πρίγκιπα του Μονακό στο Monaco Yacht Show όπου συναντήθηκε με την Ιωάννα Μαρινοπούλου, της γνωστής οικογένειας η οποία και ασχολείται με τη διακόσμηση πολυτελών σκαφών αναψηχής.

Η εικόνα της Αθηνάς Ωνάση που προκάλεσε ανησυχία

Η κ. Μαρινοπούλου ανέβασε στα social media μια selfie της με την χρυσή κληρονόμο και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Σε όλους, και όχι άδικα, η Αθηνά Ωνάση μοιάζει εξαιρετικά αδυνατισμένη, σε βαθμό που πολλοί αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα όλοι αναρωτιούνται εάν το γεγονός έχει να κάνει με τον χωρισμό της από τον Άλβαρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Αθηνά Ωνάση ανορεξία

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.