Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Δημοσίευμα-BOMBA: Κατάσκοποι του Πούτιν έκλεψαν τη φόρμουλα του εμβολίου AstraZeneca για να φτιάξουν το Sputnik-V


 Την φόρμουλα για το εμβόλιο της AstraZeneca έκλεψαν Ρώσοι κατάσκοποι, σύμφωνα με αποκάλυψη – βόμβα της εφημερίδας “The Sun”, που όπως αναφέρει στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσουν το Sputnik-V.

Πηγές ασφαλείας φέρονται να είπαν στους υπουργούς ότι έχουν αποδείξεις ότι κατάσκοποι του Κρεμλίνου έκλεψαν την φόρμουλα του εμβολίου κατά του κορονοϊού της Βρετανίας και το χρησιμοποίησαν για να σχεδιάσουν το δικό τους εμβόλιο.

Όπως σημειώνεται το σχεδιάγραμμα και οι ζωτικές πληροφορίες έκλεψε ένας από τους πράκτορες του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος έκανε την επιχείρηση δια ζώσης, αναφέρει η Sun.

Ο υπουργός Ασφαλείας Ντάμιαν Χίντς αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις αναφορές αλλά είπε ότι οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται πιο εξελιγμένες.


“Ζούμε στον κόσμο, φοβάμαι, όπου υπάρχει κρατική δραστηριότητα που επιδιώκει να ασχοληθεί με βιομηχανική κατασκοπεία και οικονομική κατασκοπεία, υπάρχουν κυβερνοεπιθέσεις που συμβαίνουν” περιέγραψε ο υπουργός.

Το ρωσικό Sputnik χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το εμβόλιο της Οξφόρδης. Οι ομάδες ασφαλείας είναι πλέον σίγουρες ότι αντιγράφηκε.

Πέρσι κατάσκοποι έδειξαν τον Βλαντίμιρ Πούτιν και είπαν ότι ήταν «πάνω από 95%» σίγουροι ότι Ρώσοι χάκερ, που χρηματοδοτούνται από το κράτος είχαν στοχοποιήσει φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και του Καναδά που ανέπτυξαν εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις