Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Χαμός με τις δηλώσεις του για Πέτρο Φιλιππίδη και metoo – “Αν δεν γούσταρες…”


  Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo στην Ελλάδα. Όσα δήλωσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης βρήκαν αντίθετους τους παρουσιαστές.

«Εγώ είμαι αντίθετος με το metoo. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν. Όλη η Ελλάδα κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο; Τι θα γίνει; Ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.


“Παναγιώτη, με όλη την αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων” σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα μιλώντας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη περισσότερο ως πολιτικό και για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσo ήταν πιο επιθετική. «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις