Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Χαμός στο Στρατοδικείο όπου δικαζόταν ο στρατιωτικός που είναι κατά των περιοριστικών μέτρων


 Δεν έχουν τελειωμό οι «περιπέτειες» του στρατιωτικού και της συζύγου του, οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν απασχολήσει με βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο κατά του self test στους μαθητές.

Το ζευγάρι από την Κατερίνη συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (10/10) να προσπαθεί να εισέλθει στη χώρα μας από τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ούτε αρνητικό rapid test.

Ο υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και η σύζυγός του αρνήθηκαν να επιβληθούν επί τόπου σε τεστ για τον κορωνοϊό και έτσι συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σήμερα (12/10) έγινε η δίκη του αντιεμβολιαστή υπαξιωματικού στο Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του, ωστόσο, ήταν επεισοδιακή, καθώς προσήλθε χωρίς να φορά μάσκα και χωρίς να έχει κάνει τεστ.

Δεν του επιτράπηκε η είσοδος και δικάστηκε ερήμην.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε ανεβάσει βίντεο στα social media πριν από ένα μήνα, στο όπου τασσόταν κατά των self test και των υπόλοιπων μέτρων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στα σχολεία.

Οι γονείς είχαν στείλει την κόρη τους στο δημοτικό της χωρίς μάσκα ούτε self test, ενώ επέκριναν τους άλλους γονείς που «είχαν φιμώσει» τα παιδιά τους με μάσκες.

Μάλιστα, ο στρατιωτικός χαρακτήριζε «παράνομα, αντισυνταγματικά και σατανικά τα μέτρα» κατά της COVID-19, αναφέροντας πως καμία ΚΥΑ δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις