Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Γερουσιαστές του Όρεγκον ζητούν έρευνα για στατιστική χειραγώγηση του COVID-19

 The Epoch Times, 12 Οκτωβρίου 2021

Οι γερουσιαστές της Πολιτείας του Όρεγκον του Όρεγκον Kim Thatcher και Dennis Linthicum, αμφότεροι Ρεπουμπλικάνοι, έστειλαν Αίτημα στον εισαγγελέα των ΗΠΑ Scott E. Asphaug να ξεκινήσει προκαταρτική έρευνα από σώμα ενόρκων σχετικά με τη μέτρηση των στατιστικών στοιχείων του COVID-19 από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).


Οι Thatcher και Linthicum υπέβαλαν το Αίτημα με επιστολή (pdf) στις 16 Αυγούστου, αφού συγκέντρωσαν υπογραφές από 1.718 κατοίκους του Όρεγκον και 53.032 Αμερικανούς.


Στην αναφορά, οι γερουσιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τη μέτρηση και την αναφορά των ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων και των τραυματισμών.


Οι νομοθέτες ανέφεραν ότι ένας πληροφοριοδότης δήλωσε ενόρκως ότι τα δεδομένα που αναφέρονται στο πλαίσιο του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων του CDC (VEARS) ενδέχεται να έχουν υποεκτιμηθεί κατά πέντε φορές.


Όσον αφορά τη διάγνωση του COVID-19 μέσω των ευρέως χρησιμοποιούμενων τεστ PCR, οι γερουσιαστές δήλωσαν ότι ο καθορισμός από το CDC και τον FDA μιας συγκεκριμένης παραμέτρου του τεστ -του ορίου κύκλων- δημιούργησε "ψευδώς θετικά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να διογκωθεί ο αριθμός των περιστατικών, νοσηλειών και θανάτων λόγω COVID".


Ο επιδημιολόγος του Χάρβαρντ Dr. Michael Mina δήλωσε στους Τάιμς της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2020 ότι τα τεστ με πολύ υψηλό όριο κύκλων μπορεί να ανιχνεύουν όχι μόνο ζωντανούς ιούς αλλά και γενετικά θραύσματα. Ο Mina πρότεινε τον καθορισμό του ορίου σε 30 κύκλους ή λιγότερο.


Η Thatcher εξέφρασε την ανησυχία της για το όριο των 28 κύκλων κατά την εξέταση εμβολιασμένων ατόμων. Σύμφωνα με το Αίτημα, ένα χαμηλό όριο είναι πιθανό να "εξαλείψει τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα και ως εκ τούτου να μειώσει τον αριθμό των εμβολιασμένων περιστατικών".


Οι Thatcher και Linthicum δήλωσαν ότι συμβουλεύτηκαν μεγάλες ομάδες γιατρών, επιδημιολόγων και ιολόγων σχετικά με το θέμα της στατιστικής αναφοράς του COVID-19.


"Επιπλέον, ανησυχούμε βαθύτατα για το γεγονός ότι η επιστημονική βιβλιογραφία συνεχίζει να παρέχει εμπειρικά στοιχεία ότι υφίστανται ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες και στρατηγικές διαχείρισης για τις λοιμώξεις COVID, αλλά δεν διατίθενται στους Αμερικανούς που τις χρειάζονται περισσότερο", συνεχίζει η επιστολή.


Η Stand for Health Freedom (SHF), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοήθησε με το Αίτημα, ανέφερε σε δήλωσή της ότι αυτό υποβλήθηκε ένα μήνα πριν από τη δημοσιοποίησή του για να "προστατευθούν οι εμπλεκόμενοι".


Η SHF επικαλέστηκε επίσης μια μελέτη του Μαρτίου 2020 (pdf), η οποία ισχυρίζεται ότι το CDC υπερτονίζει το COVID-19 ως αιτία θανάτου κατά την κατάρτιση των στατιστικών του, "παρακάμπτοντας έτσι πολλαπλούς ομοσπονδιακούς νόμους".



----------------


Σχολιασμός του μεταφραστή


Προσέξτε πως στο παραπάνω άρθρο, το Αίτημα των βουλευτών δεν ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε πανδημία Covid. Ισχυρίζεται ωστόσο πως τα στατιστικά νούμερα των κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων λόγω Covid αυξήθηκαν τεχνητά, τα αντίστοιχα νούμερα στους εμβολιασμένους μειώθηκαν τεχνητά, τα νούμερα του VEARS (αναφορές παρενεργειών από το εμβόλιο) μειώθηκαν τεχνητά στο ένα πέμπτο, και αποτελεσματικές στρατηγικές και θεραπείες για την αντιμετώπιση του Covid (που δεν θα χρειάζονταν αν δεν υπήρχε πανδημία) αποκρύφτηκαν από το κοινό.

Σημειώστε πως τα εν λόγω νούμερα είναι αυτά που ανακοινώθηκαν από το CDC και το FDA, οργανισμούς τις οποίες κυβερνήσεις μικρότερων χωρών θεωρούν αξιόπιστες.

Ας στοχαστούμε ωστόσο, πως στοιχεία σαν αυτά αφορούν μόνο εκείνους που έρχονται θετικοί στη μοριακή εξέταση (PCR). Δεν αφορούν εκείνους που δεν εξετάζονται. Συνεπώς όλοι εκείνοι που πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν στα σπίτια τους από Covid χωρίς να εξεταστούν μοριακά, παραμένουν οι ίδιοι σε αριθμό και παραλείπονται στις στατιστικές, τόσο στις σωστές όσο και στις διαστρεβλωμένες. Αυτοί είναι πολύ περισσότεροι στις τριτοκοσμικές χώρες όπως στην Ινδία, η οποία έχει κατηγορηθεί για εξαιρετική υποαναφορά των κρουσμάτων και θανάτων από Covid. Αν οι εξεταζόμενοι μοριακά λαμβάνουν δεκαπλάσια θετικά αποτελέσματα από ό,τι θα έπρεπε, λόγω του υψηλού ορίου κύκλων, σε μια χώρα όπου ούτε ένας στους εκατό από αυτούς που όντως έχουν Covid δεν πάει για εξέταση, η διαστρέβλωση που δημιουργεί η ίδια η εξέταση θα είναι μικρότερη από τη διαστρέβλωση που δημιουργεί το γεγονός ότι ο πληθυσμός υποεξετάζεται, και άρα τα «φουσκωμένα» νούμερα θα είναι και πάλι μικρότερα από τα πραγματικά. Δηλαδή θα υπάρχουν περισσότεροι στον πληθυσμό που έχουν πραγματικά Covid από όσους καταγράφονται να έχουν, έστω και με φουσκωμένα νούμερα. 

Παρόμοια, ο ισχυρισμός ότι τα νούμερα του VEARS (παρενέργειες εμβολίων) μειώθηκαν τεχνητά στο ένα πέμπτο αφορά μόνο τα νούμερα που αναρτήθηκαν όντως στην πλατφόρμα του VEARS. Δεν εννοεί πως οι παρενέργειες στον πραγματικό κόσμο είναι μονάχα πενταπλάσιες από τα αναφερόμενα νούμερα. Έχει υπολογιστεί πως το ένα εκατοστό των παρενεργειών δηλώνεται στο VEARS. Είναι αυτά τα νούμερα, δηλαδή το ένα εκατοστό, που στη συνέχεια αναφέρθηκαν μόνο κατά το ένα τους πέμπτο, σύμφωνα με τον ισχυρισμό.

Τα διαθέσιμα νούμερα διαστρεβλώθηκαν, μειώθηκαν τεχνητά. Μα τα διαθέσιμα νούμερα ήταν εξαρχής μόνο ένα μικρό κομμάτι από τα πραγματικά νούμερα.

Λοιπόν η εικόνα είναι σύνθετη, μα κάθε κομμάτι του παζλ χρειάζεται να κατανοηθεί επακριβώς, αν είναι να αντιληφθούμε την κατάσταση ρεαλιστικά και χωρίς διαστρεβλώσεις.

Ένα ρητό λέει πως «Υπάρχουν ψέματα τριών ειδών: Ψέματα, καταραμένα ψέματα και η στατιστική». Ας προσέξουμε να μην οδηγούμαστε σε συμπεράσματα που δεν αντιστοιχούν στον πραγματικό κόσμο.

Το φθινόπωρο συζητούσα στο διαδίκτυο με ένα πακιστανό που ζει στο Πακιστάν. Αυτός και τα αδέρφια του είχαν συμπτώματα Covid αλλά ο γιατρός τού είπε ότι οφείλονται στην αλλαγή της εποχής, κάτι που δεν έμοιαζε ρεαλιστικό. Συζητώντας μαζί του, μου είπε ότι δεν έκαναν μοριακό τεστ για Covid, ότι η κυβέρνηση έχει δώσει οδηγίες να μην μιλούν για το Covid, και ότι το Πακιστάν είναι μικρή χώρα που δεν έχει χρήματα για τεστ και «τα αφήνουν όλα στο Θεό».

Παρόμοιες πληροφορίες για τις τριτοκοσμικές χώρες, οι οποίες πληθυσμιακά αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, θα βρείτε σε πολλά δημοσιογραφικά άρθρα.

Ας έχουμε λοιπόν επίγνωση της πλήρους εικόνας. Κανένα κομμάτι του παζλ δεν θα μαρτυρήσει την αλήθεια από μόνο του, σε αυτό το παγκόσμιο μπέρδεμα στο οποίο είμαστε τώρα εμπλεγμένοι.


μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος, http://www.youtubetranslations.gr

πηγή: https://www.theepochtimes.com/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις