Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Δ. Κούβελας: Γιατί δεν δίνουμε καινούργια φάρμακα σε παιδιά και εγκύους- Βίντεο καταπέλτης

 


Ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ κονιορτοποιεί τα επιχειρήματα των «ειδικών»

Σε εκδήλωση - ενημέρωση που διοργανώθηκε από πολίτες του νομού Πέλλας σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, για άτομα κάθε ηλικίας και κυρίως παιδιών και εφήβων, μίλησε ο γνωστός καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτριος Κούβελας, εξηγώντας με το γλαφυρό ύφος που διακρίνει τον λόγο του, γιατί στην ιατρική δεν συνηθίζεται να δίνονται φάρμακα μη επαρκώς μελετημένα σε παιδιά και εγκύους.

Ο Δ. Κούβελας με τον δικό του παραστατικό τρόπο ακυρώνει ουσιαστικά του περίφημους «ειδικούς» και τα όσα λέγονται στην τηλεόραση περί εμβολίων. Να σημειωθεί ότι ο καθηγητής έχει δεχθεί πολλές φορές τις επικρίσεις του ιατρικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης για όσα έχει κατά καιρούς αναφέρει σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων... 

Δείτε το video:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις