Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ελλάδα 2021: Δικάζονται γιατί έστησαν ξανά τον σταυρό που «άγνωστα άτομα» είχαν βανδαλίσει


 Σε ένα νησί που δέχεται καθημερινά εισβολή «προσφύγων» οι αρχές στρέφονται εναντίον των Ελλήνων που προσπαθούν να προστατεύσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά

Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει πως ζούμε σε μια χώρα κατεχόμενη.

Πρόκειται για την υπόθεση της ανύψωσης ενός σταυρού στην θέση Απελή, στα Τσαμάκια της Λέσβου στο σημείο που βρισκόταν παλιότερα ένας άλλος σταυρός, τον οποίο «άγνωστα άτομα» είχαν καταστρέψει..

Η αστυνομία τότε, το πρωί της Κυριακής 3-3-2019, είχε προσαγάγει συνολικά 33 άτομα αφού αυτά τοποθέτησαν έναν μεταλλικό σταυρό ύψους δύο μέτρων που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.

Εναντίον αυτών  των ατόμων σχηματίσθηκαν τότε δικογραφίες με κατηγορίες περί  αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος και περί αυθαιρέτων κατασκευών και  απείθειας. 

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 21 Νοεμβρίου του 2021 και ήδη οι κατηγορούμενοι λαμβάνουν τις κλίσεις τους.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην τοπικές αρχές - δήμο και αστυνομία - για την μεγάλη επιτυχία της σύλληψης αυτών των εγκληματιών. Καλό θα ήταν όταν το νησί τους γίνει μουσουλμανικό να μην αναζητήσουν τις ευθύνες στο «κράτος των Αθηνών» αλλά να κοιτάξουν πρώτα να σκεφτούν τι οι ίδιοι έπραξαν λάθος...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις