Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο γυναικοκτόνος! «Η 48χρονη είχε σχέση με τον κολλητό του» λέει η ξαδέλφη του


 Ένας άνδρας σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην συζυγό του στην Ιεράπετρα. Έχει εντοπιστεί από τις αρχές και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγωδία στην Ιεράπετρα καθώς ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην γυναίκα του.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η αστυνομία έχει εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος απειλεί να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έχουν κληθεί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο για την παράδοσή του.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων με τέσσερα παιδιά.

Ο 54χρονος και η 48χρονη γυναίκα είχαν πρόσφατα χωρίσει και το θύμα έμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου και το σκότωσε ο, εν διαστάσει, σύζυγός του.

Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα ενώ στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.

Το radiolasithi.gr αναφέρει πως ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή κοντά στο σημείο της δολοφονίας όπου έχουν σπεύσει αστυνομικοί που έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη, σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε.

Παραδόθηκε ο γυναικοκτόνος!

Σε θρίλερ έχει εξελίχθηκε η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα καθώς ο δράστης αρνούνταν να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές και υποστήριζε ότι θα πέσει στα βράχια για να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Στο σημείο βρέθηκε και ο γιος του ο οποίος φωνάζει «πατέρα μη πέσεις» προσπαθώντας να συμβάλει στην επιχείρηση της αστυνομίας. Τελικά ο δράστης παραδόθηκε και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και ένα σκάφος του Λιμενικού.

Ο 54χρονος μπήκε στην επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων όπου η άτυχη γυναίκα έκανε δοκιμαστικό προκειμένου να ξεκινήσει να εργάζεται. Αφού την χτύπησε με την μηχανή του, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την πάνω από 8 φορές, ώσπου η 48χρονη Νεκταρία και μητέρα τεσσάρων παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Την ίδια στιγμή που η τοπική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη το αποτρόπαιο έγκλημα, μια ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο εδώ και καιρό, όμως πρόσφατα ο 54χρονος πληροφορήθηκε ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε δεσμό με έναν καλό του φίλο.

nektaria

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», δήλωσε η ξαδέρφη του δράστη. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο 54χρονος είχε καλή σχέση με τα παιδιά του: «Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά ξαδέρφη του 54χρονου δήλωσε νωρίτερα.

dolofonia 4 radiolasithi

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος επιχειρηματίας ο οποίος είχε αλλάξει στάση και συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, απειλούσε εδώ και καιρό ότι θα σκότωνε τη Νεκταρία όμως κανένας δεν πίστεψε ότι το εννοούσε.

Τι δήλωσε απόλυτα ψύχραιμος μετά τον φόνο

Ως έναν άνθρωπο απόλυτα ψύχραιμο χαρακτήρισε τον δράστη η υπεύθυνη της ξενοδοχειακής μονάδας. Η Νεκταρία είχε ξεκινήσει το πρωί από το σπίτι της στην Ιεράπετρα όπου έμενε με τον νέο της σύντροφο, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικό στο ξενοδοχείο.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω» περιέγραψε στο cretapost.gr η υπεύθυνη της μονάδας.

«Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει ”Πού είναι η …; Τί της έκανες;” και της απαντά ”Είχαμε προηγούμενα” και φεύγει» πρόσθεσε η υπεύθυνη.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις