Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ρομά δολοφόνησε στην Ιστιαία άγρια ηλικιωμένη για 900 ευρώ: «Ήξερα ότι έχει λεφτά και την λήστεψα» - Σοκάρει η ομολογία


 Σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσε ο 25χρονος Ρομά για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στην Ιστιαία, καθώς παραδέχθηκε ότι την σκότωσε για 900 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Ο νεαρός έπειτα από πολύωρη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του εγκλήματος στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας.

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι' αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα» κατέθεσε ο νεαρός δολοφόνος σύμφωνα με πληροφορίες.

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.»

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος, υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθειά του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σήμερα, αναμένεται να μεταφερθεί, στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, για την απαγγελία των κατηγοριών, με βάση την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία αφού ήταν άνω κάτω.

Λίγο αργότερα, άνδρες της ομάδας Γ ΟΠΚΕ, έσπευσαν και συνέλαβαν σε κοντινό καταυλισμό Ρομά, έναν νεαρό ύποπτο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Στα παπούτσια του υπόπτου υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη.

Αργά το βράδυ της Παρασκευή, ομολόγησε τη δολοφονία.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις