Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Dr. O.Soulier: «Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί άρχισε μια πραγματική σφαγή - Οι υγειονομικοί το γνωρίζουν» «25.000 θάνατοι έχουν δηλωθεί στο Eudravigilance»


 Σε καταγγελίες «φωτιά» προχώρησε ο Γάλλος γιατρός και λέκτορας Olivier Soulier, μέλος της ένωσης Liberté Santé, καθώς υποστήριξε πως από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού παρατηρείται μια πραγματική εκατόμβη νεκρών! 

Ο γιατρός είπε ότι «έχουμε δει ορισμένους θανάτους από covid αλλά όχι υπερβολικούς, όχι πολλούς περισσότερους από την γρίπη, από μια βαριά γρίπη τον χειμώνα, αλλά από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ξεκίνησε μια πραγματική σφαγή».

«Καθημερινά στο ιατρείο ακούμε ανθρώπους που εξιστορούν ”ο γαμπρός μου, ο γείτονάς μου, νεότατος, έμφραγμα, εγκεφαλικό, πέθανε, ανάπηρος, τυφλός”. Είναι μια πραγματικότητα. Αυτή είναι η κατάσταση. Οι υγειονομικοί το γνωρίζουν», πρόσθεσε ο Olivier Soulier.

«Για παράδειγμα τα νούμερα της Αυστραλίας δείχνουν ότι υπάρχει τριπλάσια θνησιμότητα απ’ το εμβόλιο συγκριτικά με τον covid. Και υπάρχει η πρόσφατη μελέτη που βασίστηκε στα νούμερα του ANSM (Γαλλικός ΕΟΦ) που δείχνει ότι ο Ψovid προκάλεσε 5 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού και το εμβόλιο 7 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού!» συνέχισε ο γιατρός. 

«Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειονότητα των ατόμων που βλέπουμε, έχουν πάθει ξεκάθαρα πάθει ζημιά από το εμβόλιο, όπως για παράδειγμα ένας νέος 20 ετών που εμβολιάζεται και παθαίνει έμφραγμα την επόμενη μέρα. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. 

Και όταν ρωτάω: "Δηλώθηκε αυτό;" μου λένε "Όχι" και όταν ρωτάω γιατί "Γιατί;" μου λένε "Επειδή στο νοσοκομείο μάς είπαν ότι δεν μπορεί να ήταν απ’ το εμβόλιο, συνέβη κατά τύχη" παρ’ όλο που είναι προφανές», πρόσθεσε ο Dr Soulier. 

Ο γιατρός αναφέρθηκε επίσης και στα όσα έχουν καταγραφεί στο EudraVigilance και στο VAERS: «Διαθέτουμε ακόμη τα νούμερα του Eudravigilance και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), πρόκειται για γύρω στους 25.000 (θανάτους), καθώς και τα νούμερα του Αμερικανικού VAERS όπου παρατηρούμε ακόμη πολύ περισσότερους θανάτους!»

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις