Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Εικόνες από μεταφορά αρμάτων Leopard-2A4 στην Κύπρο δημοσιεύουν οι Τούρκοι


 Η Άγκυρα φτιάχνει πολεμικό κλίμα

Φαίνεται πως η κίνηση των Τούρκων να στείλουν τρία πολεμικά πλοία τους στην πορεία του ερευνητικού σκάφους «Nautical Geo»

συνοδεύεται και από αποστολή άγνωστου αριθμού αρμάτων μάχης Leopard2A4 από την Τουρκία προς τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Σκοπίμως οι Τούρκοι διαρρέουν φωτογραφίες από νυχτερινή φόρτωση 8 αρμάτων στον λιμένα της Μερσίνης και συγκεκριμένα στο πλοίο İSKENDERUN (Α1600).

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι οι Τούρκοι είχαν μεταφέρει στην Κύπρο περίπου 50 άρματα του τύπου.

Σημειώνεται ότι χθες η Άγκυρα, έστησε ένα ξαφνικό πολεμικό σκηνικό στην κυπριακή ΑΟΖ στέλνοντας τρία πολεμικά πλοία για να μπλοκάρουν την κίνηση του γαλλικού ερευνητικού σκάφους (με σημαία Μάλτας) αλλά νοικιασμένο από την Ελλάδα Nautical Geo.

Οι δύο τουρκικές φρεγάτες και μια κορβέτα κλάσης ADA, επικαλούμενες τη NAVTEX για πραγματοποίηση στρατιωτικών ασκήσεων, στην περιοχή που θα έπρεπε να ερευνά το Nautical Geo του απαγόρευσαν να κινηθεί!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις