Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Εικόνες χάους στη Σπύρου Λούη - Οδηγός αυτοκινήτου βγήκε από το... παράθυρο για να σωθεί


 Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι - Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Κηφισίας

Εικόνες παράλυσης καταγράφονται στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Αττικής, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ταλαιπωρούνται επί ώρα μέσα στα ακινητοποιημένα οχήματά τους.


Τις τελευταίες ώρες η Κηφισίας είναι απροσπέλαστη, με τις ταχύτητες να είναι ιδιαίτερα χαμηλές λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων.


Λόγω της κακοκαιρίας ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στη Σπύρου Λούη. Ο οδηγός, όπως φαίνονται στα βίντεο του protothema.gr, μη μπορώντας να συνεχίσει την πορεία του σταμάτησε και βγήκε από το παράθυρο του οχήματος, λόγω προβλημάτων στη μηχανή από την υπερβολική ποσότητα νερού.

Πλημμύρισε η Πανόρμου από την βροχή

«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από την βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν.

Πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο – Διακόπηκε το δρομολόγιο Ταύρος – Ομόνοια στον ηλεκτρικό

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ήδη, διακόπηκαν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού στο τμήμα Ταύρος-Ομονοια , ενώ πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στον σταθμό για άντληση των υδάτων.λ

Προβλήματ υπάρχουν και στο τραμ.
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η κίνηση των συρμών του τραμ διεξάγεται ως εξής:

(Πλάτων) Κασομούλη - Πικροδάφνη

(Αριστοτέλης) Κασομούλη -ΣΕΦ,

(Θουκιδίδης) Πικροδάφνη - ΣΕΦ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις