Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Επιστήμονες εργαζόμενοι στην Pfizer: Η φυσική ανοσία ανώτερη -Σάλος με βίντεο στην Αμερική


 Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αμερική με βίντεο που εμφανίζει εργαζόμενους στην Pfizer να συνομιλούν μεταξύ τους λέγοντας πράγματα που η εταιρεία δεν επιθυμεί να ακούγονται προς τα έξω αναφορικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, την φυσική ανοσία, την κερδοσκοπία και την απόκρυψη της αλήθειας.

Οι εργαζόμενοι βιντεοσκοπούνταν εν αγνοία τους και λένε όσα πραγματικά πιστεύουν.

O Chris Croce, επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Pfizer προκαλεί σοκ με τα λεγόμενα του. Δηλώνει ότι νιώθει πως εργάζεται για την αυτοκρατορία του κακού και αποκαλύπτει τον νόμο της σιωπής που επικρατεί, ακόμα και στην επιστημονική άποψη, προκειμένου να μην θιγούν τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας!

Ένας άλλος επιστήμονας ο Nick Karl επιβεβαιώνει ότι η Φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη του εμβολίου της Pfizer ! Αλλά φυσικά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος επιστήμονας δίνει και την επιστημονική εξήγηση που τεκμηριώνει την άποψη του, καθώς υποστηρίζει ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό απέναντι σε μία μόνο πτυχή του κορωνοϊού, σε αντίθεση με την φυσική ανοσία που υποχρεώνει τον οργανισμό να αντισταθεί συνολικά.

Ένας ακόμα επιστήμονας από αυτούς  που εργάζονται στην εταιρεία, αποκαλύπτει πως όλοι γνωρίζουν πως η φυσική ανοσία είναι καλύτερη από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο, αλλά η εταιρεία τους περνά εξαντλητικά σεμινάρια, προκειμένου να υποστηρίζουν το αντίθετο!

Το Video έχει προκαλέσει σεισμό στην Αμερική καθώς έχει ήδη τέσσερα εκατομμύρια προβολές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις