Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση Ελληνικής Λύσης κατά τις κυβέρνησης για το κατέβασμα των λογαριασμών από το Twitter: «Εσείς βρίσκεστε από πίσω»!


 Η Ελληνική Λύση κατονομάζει τη Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη για το «κατέβασμα» των λογαριασμών του κόμματος της Ελληνικής Λύσης και του Γραφείου Τύπου μετά από τηξν αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του Κυριάκου Βελόπουλου στο Τwitter.

Σε μία στιγμή που η Ελληνική Λύση έχει παρουσιάσει αύξηση των ποσοστών της (6-8% την εμφανίζουν οι κανονικές δημοσκοπήσεις) φαίνεται ότι το σύστημα την κτυπά με όση δύναμη διαθέτει.

Μετά την αναστολή των προσωπικών λογαριασμών του προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου @velopky και @kyriakosvel ήρθαν και οι αναστολές των κομματικών λογαριασμών.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι: «Η φίμωση του λόγου είναι φασιστική νοοτροπία και όποιος έχει τέτοιες νοοτροπίες και προβαίνει σε τέτοιες πράξεις είναι στην καλύτερη περίπτωση αντιδημοκράτης. Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως παρά τον βρώμικο πόλεμο της ΝΔ  θα συνεχίσει να προχωρεί σε αποκαλύψεις».

Είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται σε επίσημη ανακοίνωση ενός κόμματος ότι η κυβέρνηση και η ΝΔ βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο που δέχονται κόμματα και ΜΜΕ που αντιτίθενται σε αυτήν και την πολιτική της από τα λεγόμενα social media (Twitter, Facebook, Google κλπ.).

Κάτι που είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, καθώς μέσα στο Μαξίμου υπάρχει ειδική ομάδα με απ'ευθείας επικοινωνία με τα συγκεκριμένα social media και ειδικότερα με τους υπευθύνους στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις