Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ – Το ανοιχτό μικρόφωνο και η συνομιλία με την Καμίλα


 Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι άκρως εκνευρισμένη με τους ηγέτες που είναι μόνο λόγια για την κλιματική αλλαγή και τα επακόλουθά της.

Η 95χρονη μονάρχης ακούστηκε να εκφράζει την ενόχλησή της για τους παγκόσμιους ηγέτες που μιλούν για την κλιματική αλλαγή, αλλά μετά κάνουν πολύ λίγα ή τίποτα για να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία προγραμματίζεται να μετάσχει στην 26η διάσκεψη για το κλίμα του ΟΗΕ, την COP26, στη Γλασκώβη, σχολίασε ότι ακόμη δεν γνωρίζει ποιος θα παρευρεθεί.“Απίστευτο δεν είναι; Ακούω συνέχεια για την COP”, είπε η 95χρονη απευθυνόμενη προς τη νύφη της, Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης. “Ακόμη δεν ξέρω ποιος θα έρθει…” είπε με απογοήτευση.

“Ξέρουμε μόνο γι’ αυτούς που δεν θα έρθουν (…) Είναι πραγματικά εκνευριστικό όταν μιλούν, αλλά δεν πράττουν”, πρόσθεσε η Ελισάβετ κατά την συζήτηση αυτή, η οποία ακούστηκε από μικρόφωνο που είχε μείνει ανοιχτό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις