Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Φωτογραφίες και βίντεο από το μπαλκόνι πολυκατοικίας που έπεσε στο Χαλάνδρι


 Στέγη για τις οικογένειες εξασφάλισε ο δήμος

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι διαμερίσματος. Συγκεκριμένα, το μπαλκόνι του 5ου ορόφου έπεσε στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κουρτέση και δεν υπάρχουν τραυματίες.

Από τους αρμόδιους να εκκενωθεί το κτίριο, προκειμένου να γίνει έλεγχος για τη στατικότητά του.

Βρέθηκε στέγη για τις οικογένειες

Άμεσα κινητοποιήθηκε η δημοτική Αρχή του Χαλανδρίου. Αν και ο δήμος δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά έχει προκύψει πρόβλημα με τη διαμονή των ενοίκων της πολυκατοικίας μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία, να γίνουν οι σχετικές μελέτες και να βγει το πόρισμα της Πολεοδομίας για την καταλληλότητα όλου του κτιρίου.

Έτσι, ο Δήμος Χαλανδρίου ήρθε σε συμφωνία με ξενοδοχείο της περιοχής και εξασφάλισε στέγη για τις οικογένειες της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Newsbeast

Βίντεο – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις