Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ιστορική συνεδρίαση του FDA: Που είναι οι μελέτες για τις μακροχρόνιες παρενέργειες;


 Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ιστορική συνεδρίαση του Αμερικανικού FDA (Oμποσπονδιακός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων)

Μέλη της επιτροπής που συνεδρίασε και έλαβε την απόφαση να μην επιτραπεί η ενισχυτική δόση του γονιδιακού σκευάσματος της Pfizer στον γενικό πληθυσμό, ακούστηκαν να λένε φοβερά πράγματα.Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα όλα όσα αφορούν τις συνεδριάσεις της αρμόδιας επιτροπής που παίρνει αποφάσεις για τις ζωές όλων μας, καλύπτονται από πυκνό σκοτάδι, στην Αμερική, μια χώρα που λειτουργούν ακόμα οι θεσμοί, τα πάντα βγαίνουν στο φως.

Η Κίμ Βίτζακ εκπρόσωπος των καταναλωτών που σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία πρέπει να παρίσταται στις συνεδριάσεις του οργανισμού σε μια συγκλονιστική της ομιλία ανέφερε τα εξής: «Καλούμαστε εδώ να αποφασίσουμε για την ενισχυτική δόση που ζητάει η Pfizer την στιγμή που έχουμε στα χέρια μελέτες που αφορούν μόνο 300 άτομα ! Δηλαδή καλούμαστε να αποφασίσουμε για εκατοντάδες εκατομμύρια με στοιχεία μόνο για 300 εκ των οποίων μόνο οι 12 ήταν άνω των 65 ετών»

Και συνεχίζει στην ίδια ομιλία της η Βίτζακ: «Γιατί ο Λευκός Οίκος μιλάει για εμβόλια που είναι ανώτερα της φυσικής ανοσίας; Και γιατί στραφήκαμε εξ αρχής στα εμβόλια και όχι στις εξειδικευμένες θεραπείες για όσους νοσούν πριν αυτοί καταλήξουν;» 

Ακόμα ένα μέλος της επιτροπής ο χειρούργος Γουάϊζμαν ρώτησε την επιτροπή: «Γιατί δεν υπάρχουν μελέτες για μακροχρόνιες επιπτώσεις από τα εμβόλια. Μελέτες για το τι συμβαίνει μετά από 5 η 15 χρόνια, όπως ο νόμος ορίζει για τις γονιδιακές θεραπείες; Ας μην κρυβόμαστε εδώ δεν έχουμε ένα εμβόλιο που θα σταματήσει την μετάδοση της νόσου, όπως αυτό της ευλογιάς αλλά μια γονιδιακή θεραπεία. Που είναι λοιπόν, οι μελέτες;»


Ακόμα ένα μέλος της επιτροπής δήλωσε: «Είναι πολλές φορές που δεν έχω τι να απαντήσω στους αρνητές. Πρόσφατα μια ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια μου παρουσίασε μελέτη που αποδεικνύει ότι οι πιθανότητες να νοσήσει σοβαρά ένας υγιής 30χρονος είναι μία στις 7.000 και οι πιθανότητας να καταλήξει 1 στις 250.000 και με ρώτησε αν έχω στα χέρια μου μελέτες που να αποδεικνύουν ότι οι πιθανότητες να της εμφανιστεί μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό της είναι μικρότερες. Δεν είχα τι να της απαντήσω γιατί δεν υπάρχουν μελέτες».

Να λοιπόν που στις ΗΠΑ, χώρα προέλευσης πολλών από τις BIG PHARMA ακούγονται πράγματα που εδώ θα έκαναν τον προαλειφόμενο για νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θ. Βασιλακόπουλο να φρίξει.

Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της επιτροπής κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παραμένουν ανεμβολίαστοι δεν θα πειστούν με την χρήση εξ αναγκαστικών μέσων.

Τα ακούει αυτά η ελληνική κυβέρνηση;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις