Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Και ο φασισμός στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ........ καλά κρατεί !!!

 


Paschalis Kakalis

Και ο φασισμός στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ........ καλά κρατεί !!!

Με ένα πρωθυπουργό που έχει γεμίσει την κατοικία του με καθρέφτες για να θαυμάζει την αφεντομουτσουνάρα του και να κάνει πρόβες στις σχιζοφρενικές του γκριμάτσες .

Με μία ναρκισσίστρια πρόεδρο της δημοκρατίας να έχει εκτυπώσει τη σκατόφατσά της παρέα με τη γάτα της σε ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στον προεδρικό καναπέ , όπου έχει το θράσος να υποδέχεται επίσημους προσκεκλημένους .

Με έναν πρώην πωλητή , body builder , ραδιοφωνικό παραγωγό , ιδρυτή φασιστικού κόμματος και wannabe πρωθυπουργού(Καρατζαφέρης) ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως κάτοχος δύο ακινήτων και την τελείωσε έχοντας στην κατοχή του 42 ακίνητα , να δηλώνει ευθαρσώς , ότι οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε να εξοριστούν στη Γιάρο και τη Μακρόνησο .

Με έναν δικηγόρο , αρθρογράφο , φασίστα πολιτικό (Φαήλος Κρανιδιώτης) να δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε όλοι να φυλακιστούν ........... (εγώ από τη μεριά μου επεκτείνοντας τη συγκεκριμένη λογική προτείνω να εκτελεστούν στην πλατεία συντάγματος για παραδειγματισμό)

Με ένα γιατρό για υπουργό δικαιοσύνης και ένα δικηγόρο για υπουργό υγείας (αν είναι δυνατόν)

Με ένα δημοσιοκάφρο (Άρης Πορδοσάλτε) να προτείνει όσοι συνταξιούχοι παραμένουν ανεμβολίαστοι , να τους στερηθεί η σύνταξη μήπως και επιτέλους συμμορφωθούν .............

Με μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και εισόδου σε κλειστούς χώρους .

Με σεισμόπληκτους στην Κρήτη οι οποίοι δεν δικαιούνται να φιλοξενηθούν σε κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ όντας ανεμβολίαστοι ...........

Με κυνήγι μαγισσών στο διαδίκτυο για όποιον τολμά να εκφέρει διαφορετική άποψη από αυτή των επικυρίαρχων .

Με εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία των μέσων μαζικής εξαπάτησης για την κυβερνητική προπαγάνδα (που θα ζήλευε ακόμη και η Χιτλερική Γερμανία)

Με αντισυνταγματικούς νόμους και απαγορεύσεις που δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε η επταετής δικτατορία των συνταγματαρχών ...............

Με την κατάθλιψη και τις ψυχικές ασθένειες να έχουν λάβει μορφή επιδημίας λόγω του εγκλεισμού !!!

Και εμείς καθόμαστε ακόμη και τους κοιτάμε μουδιασμένοι , λες και μας έχουν υπνωτισμένους χωρίς την παραμικρή μορφή αντίδρασης ...............

Αν δεν λυπάστε τους εαυτούς σας , τότε σκεφτείτε μόνο το τι κόσμο θα παραδώσετε στα παιδιά σας !!!


Εγώ από τη μεριά μου σκέφτομαι να μετακομίσω σε άλλο πλανήτη , γιατί δυστυχώς πάσχω από βαριάς μορφής αλλεργία στην βλακεία !!!


Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ στον Ελληνικό λαό ..............

Καλή τύχη στις επερχόμενες εκλογές και καλά ξεμπερδέματα !!!

Αν δεν το καταλάβατε ακόμα ..............

Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα !!!


Υ.Γ.

Για όσους δεν καταλαβαίνουν το νόημα του μακροσκελούς κειμένου μου , έχω να προτείνω τα εξής :

Ανοίξτε το χαζοκούτι για να μάθετε πιο ξέκωλο θα διαλέξει ο σούπερ γαμιάς του Bachelor , να δείτε εκπομπές γαστρονομικής ανοησίας τη στιγμή που δεν έχετε ούτε ψωμί για να φάτε , να δείτε λίγο κωλαράκι και κάνα βυζάκι στο Big brother , να τρομοκρατηθείτε από την έξαρση της εγκληματικότητας (αποτέλεσμα και αυτή , του εγκλεισμού και της ψυχολογικής πίεσης)

και πάνω απ΄ όλα , για να ολοκληρώσετε την διαδικασία πλύσης εγκεφάλου !!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις