Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Καταγγελία Ελληνίδας υγειονομικού για παρενέργεια από το εμβόλιο της Pfizer: «Κατέρρευσα - Θολώνουν τα μάτια μου»


 Της είπαν από τον ΕΟΔΥ ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα

Μια ακόμη καταγγελία για παρενέργεια από το εμβόλιο του κορωνοϊού βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την κα. Ελευθερία η οποία είναι υγειονομικός στο νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδας και έκανε την πρώτη δόση του σκευάσματος της Pfizer τον Ιούλιο. 

«Με το που το έκανα το εμβόλιο και περίμενα το ένα τέταρτο, λιποθύμησα, έσβησα, μου βάλανε ορούς κτλ. και μου είπαν ότι είναι από το άγχος. Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκαν πιο έντονα συμπτώματα, είχα πολύ έντονο πόνο στο στήθος, κάψιμο και πόνο στην καρδιά και πολύ έντονο κάψιμο στο κεφάλι από την αριστερή μεριά που είχα κάνει το εμβόλιο. Δύο φορές πήγα στον νοσοκομείο, μου κάνανε εξετάσεις, καρδιογράφημα κτλ. και όλοι μου έλεγαν πως δεν έχω τίποτα», είπε η υγειονομικός στον «Focus FM». 

«Δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, ζαλιζόμουν, αισθανόμουν αδύναμη και αυτό ισχύει και τώρα δύο μήνες μετά όταν κουράζομαι στη δουλειά και βλέπω σαν να θολώνουν τα μάτια μου, αδυναμία», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Για τους λόγους που εμβολιάστηκε είπε: «Έκανα το εμβόλιο γιατί ήταν αναγκαστικό, αγαπώ τη δουλειά μου και δεν ήθελα να φύγω». 

Τέλος αποκάλυψε πως δεν συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα και πρόσθεσε πως «το μόνο που έγινε ήταν να πάρουμε στον ΕΟΔΥ τηλέφωνο να αναφέρουμε τα συμπτώματα και να μας πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό».


EudraVigilance: 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.176.130.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις