Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Κινητό «περίπτερο» ναρκωτικών εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος


 Σε επιδρομή της Άμεσης Δράσης εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και χρηματικό ποσό - Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο 37χρονος οδηγός 

«Λαβράκι» έπιασαν οι αστυνομικές αρχές που έκαναν «φύλλο και φτερό» ύποπτο όχημα, το οποιο, όπως διαπιστώθηκε, είχε μετατραπεί σε «κινητό περίπτερο» ναρκωτικών με μικροποσότητα  κοκαΐνης, ινδική κάνναβη και χαπια hypnostedon.

Ύστερα από κλήση που έλαβαν δυο αξιωματικοι της Άμεσης Δράσης, διενήργησαν σαρωτικό έλεγχο στα Άνω Πατήσια κι εντόπισαν σε ασημί αυτοκίνητο κασετίνα λαθραίων τσιγάρων, χάπια και 50,8 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Στην πορεία, προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του οχήματος.

Η ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, επί της οδού Αγίου Αντώνιου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο όχημα επέβαινε 37χρονος.



Στην κατοχή του οδηγού αυτοκινήτου βρέθηκε και φάκελος με το χρηματικό ποσό των 2.590 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο άντρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Άνω Πατησίων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο άντρας, που μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες, είχε και ποσό χρημάτων σε φάκελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς οδηγός του ΙΧ σύχναζε εκτος απο το κεντρο, στο Περιστέρι και μαζί με κάνναβη και hypnostedon προωθούσε χάπια ecstasy και κοκαϊνη.

Όσον αφορά στις... κρυψώνες που επινόησε ο 37χρονος,  τα 20 χάπια hypnostedon βρέθηκαν στην κασετίνα με τα τσιγάρα, στο πλάι της πόρτας του οδηγού.

Κάτω, δε, από το κάθισμα βρισκόταν νάιλον σακούλα με ναρκωτικά.

Το χρηματικό ποσό και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις