Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Κλείνει το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας – Τι λέει ο Τάκης Θεοδωρικάκος - Η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί προβλήματα στο κεντρικότερο τμήμα της Αθήνας


Κλειστό… μέχρι νεωτέρας θα είναι το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιαςλόγω έλλειψης προσωπικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την εφημερίδα «Τα Νέα», οι πολίτες, που θα μεταβαίνουν στο ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλουν παράνομες πράξεις θα βρίσκονται (και πιθανότατα για αρκετές ημέρες ακόμα) μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν έμπειροι αστυνομικοί, για μια πρωτοφανή κατάσταση, απόρροια της διαχρονικής υποστελέχωσης του τμήματος αλλά και της παράλληλης απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες αλλά και φρουρήσεις. Πρόκειται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για ένα «αγκάθι» στη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχουν θέσει ως στόχο να εξαλείψουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.

Τι αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα

Στο συγκεκριμένο έγγραφο, που δημοσιεύουν «Τα Νέα», η υπηρεσία αναφέρει ότι αδυνατεί να διαθέσει προσωπικό στα σημεία που της έχει ζητηθεί.

Κλειστόν το ΑΤ Ομονοίας λόγω έλλειψης προσωπικού

«Η Υπηρεσία μας αδυνατεί να διαθέσει έναν αστυνομικό στ



ο υπουργείο Υγείας σε ωράριο 08:00 – 16:00

Ένα βαθμοφόρο στο υπουργείο Οικονομικών αρμοδιότητας Α/Τ Ακροπόλεως σε ωράριο 06.00 – 14:00

Έναν βαθμοφόρο και έναν αστυνομικό στο ισλαμικό Τέμενος αρμοδιότητας Α/Τ Κολωνού σε ωράριο 06:00 – 14:00,

Έναν αστυνομικό στο Εφετείο Αθηνών (Πταισματοδικείο – Ειρηνοδικείο) σε ωράριο 22:00 – 06:00

Και Δύο Αστυνομικούς σε μεικτά σχήματα ελέγχου covid-19 σε ωράριο 06:00 – 14:00 και 18:00 – 02:00 με Α/Τ Κολωνού και Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών αντίστοιχα.

Τα γραφεία της Υπηρεσίας μας θα παραμείνουν κλειστά καθόσον όλοι οι αστυνομικοί διατίθενται σε εξωτερικές υπηρεσίες» αναφέρει το έγγραφο.

Τι απαντά ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Μετά το δημοσιοποίηση του εν λόγω ρεπορτάζ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε γνωστό ότι το συγκεκριμένο τμήμα ενισχύεται με 30 αστυνομικούς.

«Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας έχει προβλεφθεί ότι ενισχύεται με 30 αστυνομικούς, πέντε από τους οποίους πηγαίνουν σήμερα στη θέση τους. Ενισχύουμε τα αστυνομικά τμήματα παντού» έγραψε στο Twitter o Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις