Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

«Κ.Μητσοτάκη γαμ...»: Η Ελλάδα βούλιαξε και οι πολίτες «βράζουν» (ξανά) με την κυβέρνηση

 


Δραματική είναι η κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες το τελευταίο 24ωρο, λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας. 

Η χώρα... «πνίγηκε» στην κακοκαιρία «Μπάλλος» και η κυβέρνηση αντί να κάνει -τόσο καιρό- αντιπλημμυρικά έργα αποφάσισε τελευταία στιγμή να επιβάλει... απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση συνεχίζει να κουνά το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους πολίτες και να διχάζει τους Έλληνες, κάτι που έχει δημιουργήσει ένα πρωτοφανές κύμα οργής. 

Τον προηγούμενο καιρό, λόγω των πυρκαγιών στην Βόρεια Εύβοια αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, είχε γίνει viral ένα σύνθημα για τον πρωθυπουργό. Τότε σχεδόν σε κάθε ζωντανή σύνδεση καναλιού κάποιος πολίτης έλεγε το γνωστό σύνθημα για τον Κ.Μητσοτάκη. 

Το σύνθημα επανήλθε και αυτή τη φορά ακούστηκε από κατοίκους της Μάνδρας, οι οποίοι ξέσπασαν κατά του πρωθυπουργού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις