Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

«Κραυγή» από Αθηναίους λόγω της παράνομης μετανάστευσης: «Κλειδωνόμαστε σπίτι μας - Υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα»


 Στο έλεος των κακοποιών και της παράνομης μετανάστευσης βρίσκονται οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας καθώς η περιοχή μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από την εγκληματικότητα. 

Σήμερα, Δευτέρα, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ξύπνησαν από πυροβολισμούς καθώς στις 5 το πρωί υπήρξε άγρια καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί πυροβόλησαν περίπου πέντε φορές για να σταματήσουν όχημα το οποίο δεν σταμάτησε σε έλεγχο και προσπάθησε να τους εμβολίσει. 

Για το περιστατικό, αλλά και για την εγκληματικότητα που μαστίζει το κέντρο των Αθηνών μίλησαν κάτοικοι της περιοχής. 

Ένας κάτοικος σημείωσε πως πετάχτηκε περί τις 05:00 από τον θόρυβο, ενώ επιχειρηματίας της περιοχής επεσήμανε πως «υπήρχε πολύ μεγάλη παρουσία αστυνομίας και ΕΚΑΒ» όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά του.

«Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα, ναρκωτικά» είπε και έκανε λόγο για μία «δύσκολη περιοχή».

Άλλος μάρτυρας ανέφερε πως φοβάται και εξήγησε πως άλλοτε έμενε έξω μέχρι αρκετά αργά το βράδυ, αλλά πλέον κλειδώνεται στο σπίτι του από τις 20:00.

«Άκουσα πάρα πολλούς πυροβολισμούς, περίπου επτά. Τρομοκρατηθήκαμε πάρα πολύ» είπε, τέλος, μία κάτοικος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις