Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Κ.Βαθιώτης: «Μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα - Χορεύουμε ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» «Σαδιστής και μαζοχιστής έχουν ένα κοινό - Δεν είναι ελεύθεροι»


 Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο σχολίασε γι' ακόμη μια φορά ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης τα όσα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό λόγω του Covid-19. 

«Χορεύουμε εδώ και πολύ καιρό ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης σε συνέντευξη του στον «Focus Fm». Ο Κ.Βαθιώτης τόνισε ότι «μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα» προσθέτοντας ότι «ο σαδιστής και ο μαζοχιστής έχουν ένα κοινό, το κενό του εαυτού τους, δεν είναι ελεύθεροι… ο σαδιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαζόμενο και ο μαζοχιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαστή».

«Έχουμε το σύνδρομο του κακοποιημένου πολίτη ο οποίος δύο χρόνια παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια όλα τα μαρτύρια που υφίσταται από τους κυβερνήτες και τους υγειονομικούς διαχειριστές», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις Πλεύρη περί των νέων μέτρων, αναρωτήθηκε «εφόσον έχουμε μπει σε αυτή τη νέα εποχή πρωτοφανούς ελέγχου του πολίτη με απάνθρωπες απαγορεύσεις και προσβολή της αξίας του ανθρώπου, μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;».

«Μήπως, μέσα από το μήνυμα χαλάρωσης, επιδιώκεται η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, ώστε να πάμε σε νέα lockdown; Μήπως ο χαλαρωτικός ελιγμός αποσκοπεί στο να ασκηθεί ψυχική πίεση στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι βλέποντας την προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων, θα ζηλέψουν και άρα θα σπεύσουν για εμβολιασμό;» είπε ο κ. Βαθιώτης συμπληρώνοντας ότι «όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί πολιτικής και όχι περί ιατρικής αποφάσεως».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σημείωσε ότι «η τρίτη δόση είναι η απόλυτη ομολογία ότι θα εμβόλια είναι πειραματικά. Όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός, κανένας πολίτης δεν ήξερε πόσες ακριβώς δόσεις θα χρειαστούν, για ποια έγκυρη συναίνεση σε ιατρική πράξη μπορούμε να μιλήσουμε;».

Σε αναφορά του στο Άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, δήλωσε ότι «στη νέα διάταξη πρόσθεσαν τη δημόσια υγεία» εξηγώντας ότι θα κρίνονται ψευδείς οι ειδήσεις που είναι ικανές να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία.

«Θέλουν να φυλάξουν τα δικά τους νώτα και να αμυνθούν έναντι των φορέων της αλήθειας. Τους ενοχλούμε», κατέληξε ο κ. Βαθιώτης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις