Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Η κυβέρνηση ενέπαιξε τους εμβολιασμένους: Τους έταξε... «ελευθερία» και τους φέρνει την υποχρεωτική μασκοφορία παντού


 «Εμβολιαστείτε και θα πάρετε πίσω την ελευθερία σας», «μέσα Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες» και πολλές ακόμη υποσχέσεις από την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» που αποδείχθηκαν ψεύτικες. 

Έχουμε φτάσει στα μέσα Οκτωβρίου, έχει εμβολιαστεί το 71,3% του ενήλικου πληθυσμού και το 62% συνολικά και όχι δεν έχει επιστρέψει η κανονικότητα για τους εμβολιασμένους, αλλά αναμένεται να υπάρξουν και νέα μέτρα. 

Εκτός βέβαια εάν κάποιος θεωρεί κανονικότητα το να χρειάζεται να σκανάρεται ανά λίγες ημέρες για να μπει σε μια καφετέρια, σε ένα μπαρ κτλ. ή εκτός εάν θεωρεί κανονικότητα κάποιος το να μπορεί επιτέλους να χορεύει στα νυχτερινά μαγαζιά. 

Και αυτό φυσικά αφορά τους εμβολιασμένους πολίτες, γιατί οι ανεμβολίαστοι έχουν εξοστρακιστεί από την κοινωνία και χρειάζεται να κάνουν ένα ή δύο τεστ (το οποίο πληρώνουν οι ίδιοι) για να πάνε στις εργασίες τους. 

Όσον αφορά το... «στα μέσα Σεπτεμβρίου πετάμε τις μάσκες» (συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη είχε πει ότι περίπου στις 20 Σεπτεμβρίου θα σταματήσει το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας σε εσωτερικούς χώρους) αυτές όχι μόνο δεν τις πετάξαμε, αλλά σύμφωνα με όσα σας αναφέραμε ήδη στο pronews.gr επιστρέφουν για όλους (εμβολιασμένους και μη) και για τους εξωτερικούς χώρους. 

Συγκεκριμένα η επιτροπή των «ειδικών» αναμένεται να εισηγηθεί το καθεστώς των «μωβ» για τον κορωνοϊό μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι «ειδικοί» επεξεργάζονται την εφαρμογή ενός εναλλακτικού μέτρου στις πολύ επιβαρυμένες περιοχές, δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας στις «κόκκινες» περιοχές.

Κάποια από τα μέτρα που εκτιμάται πως θα ισχύουν στις «μωβ» περιοχές, είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού αλλά και η διπλή μάσκα στα ΜΜΜ.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να συζητηθούν την Τρίτη στην επιτροπή των ειδικών ώστε τελικά να αποφασιστεί αν θα προχωρήσει το μοντέλο των «μωβ» περιοχών.

Αυτή είναι άραγε η «ελευθερία» που υποσχέθηκε η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους; 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις