Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Η κυβέρνηση τελείωσε όλους όσους αποφάσιζαν για τον κορωνοϊό: Παραιτήθηκε ο Π.Αρκουμανέας - Έρχεται ο Θ.Βασιλακόπουλος


 Σε φάση ανακατατάξεων βρίσκεται ο ΕΟΔΥ καθώς μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου του οργανισμού, Χρήστου Κουρούση ήρθε και η παραίτηση του ίδιου του προέδρου Παναγιώτη Αρκουμανέα μέσω επιστολής που απέστειλε στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη κάτι που έγινε αποδεκτό.

Φαίνεται ότι σταδιακά ο Κ.Μητσοτάκης στην προσφιλή του μέθοδο για να διώξει από πάνω του την "ρετσινιά" των συνεχών μέτρων για τον κορωνοϊό αντικαθιστά κάθε κυβερνητικό που διαχειρίστηκε την κρίση επιβραβεύοντας παράλληλα όσους κάθε στιγμή στηρίζουν τα οποιαδήποτε μέτρα.

Έτσι μετά τον Β.Κικίλια και το Ν.Χαρδαλιά ήρθε η σειρά και του Π.Αρκουμανέα να δει την "έξοδο".


Στη θέση του Παναγιώτη Αρκουμανέα αναμένεται να μπει ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 


Τουλάχιστον αυτό ακούγεται από δημοσιογραφικούς κύκλους και αυτό που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. 


Στελέχη της γαλάζιας παράταξης κάνουν λόγο για ένα όχι «βελούδινο» διαζύγιο αφού του καταλογίζουν ότι δεν έκανε καμία απολύτως έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τόσο για τον Παύλο Πολάκη, όσο και για τους προκατόχους του.

Όπως επίσης ότι υπήρξε ολιγωρία και για την δικογραφία, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία εστάλη στην Βουλή το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα αδικήματα.

Εκτός από το ζήτημα της ολιγωρίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Μαξίμου προκάλεσε αρνητική εντύπωση και οι διαρροές περί μετακίνησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις