Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Λευτέρης Πανταζής: “Ας πεθάνω από τις γυναίκες και το τραγούδι” – Τι είπε για την Άντζελα Δημητρίου

 Πτυχές της ζωής και της καριέρας του, που δεν είναι ευρέως γνωστές, αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πάμε Δανάη!”.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε μία άγνωστη ιστορία σχετικά με ένα από τα πιο γνωστά του κομμάτια, το “το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου”. Όπως περιγράφει, πήγε στην Αγγλία για να συναντήσει τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος μόλις είχε χωρίσει με την Άννα Βίσση. “Μου είπε, ‘θα σου παίξω ένα τραγούδι τώρα, θα κάνει μεγάλη επιτυχία και θα το έχεις σαν σημαία στην καριέρα σου.

Και μου παίζει ‘το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου'”, τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής. Αποκάλυψε, δε, ότι τότε είχε γεννηθεί η κόρη του και “είπα ένα ψεματάκι” ότι “αυτό ο Νίκος το έγραψε για εσένα”. Αναφέρθηκε, επίσης, στην πρώτη φορά που γνώρισε την Βίκυ Καγιά, όταν αυτή ήταν μόλις 15 ετών.

Περιγράφοντας μία άλλη ιστορία, είπε πως “δούλευα σε ένα μαγαζί στο Αιγάλεω και μια γυναίκα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Δεν ήξερα τι δουλειά κάνει. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος που ήθελε να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα. Ευτυχώς είχαμε στο μαγαζί κάποιους ανθρώπους που τον ήξεραν κι έτσι με έσωσαν”.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου που κράτησε 3,5 χρόνια. “Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι”, ανέφερε και πρόσθεσε πως “χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο. Την αγαπώ, τη σέβομαι, την λάτρεψα”.

Μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την οικογένειά του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα. “Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Ήμουν το “Ρωσάκι που τραγουδάει”, ο “ρωσοπόντιος”. Το bulling ήταν bulling. Το ξεπέρασα”, σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Παραδέχτηκε, τέλος, ότι “είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος με τις γυναίκες…Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο απ’ όλα. Είδα ότι απ’ όλα αυτά που δοκίμασα, μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά”.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις