Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Η ΠΑ “ψάχνει” ελαφρά μεταγωγικά αεροσκάφη- Με τα καθηλωμένα που έχει τι θα κάνει;


 Πρόσφατα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης από την ΠΑ για την προμήθεια 4 Α/Φ Light Cargo Aircraft (LCA) και την εν συνεχεία υποστήριξη (FOLLOW ON SUPPORT – FOS) αυτών, συνολικού ύψους 36.000.000 ευρώ.

Τα ερωτήματα που τίθενται προς την ηγεσία του ΓΕΑ είναι τι θα κάνει με τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 και C-27,για τα οποία προκάτοχοι της δεν φρόντισαν να βρουν λύσεις.

Υπάρχουν αεροσκάφη που είναι καθηλωμένα για πολλά χρόνια…Μη γράψουμε πόσα δεν κάνει…

Συνεπώς η σημερινή ηγεσία του ΓΕΑ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τα 36.000.000 ευρώ. Θα τα “ρίξει” στα υπάρχοντα μεταγωγικά ή θα ψάξει για “ελαφρά” μεταγωγικά -μέσω ΕΣΠΑ- για μεταφορές προσωπικού και “μικρών” ανταλλακτικών; Να εγκαταλείψει τα υπάρχοντα αεροσκάφη δύσκολο γιατί όπως έλεγε κάποιος “θα ΄ναι σαν τους νεόπλουτους που άλλαζαν αυτοκίνητο …γιατί γέμισε το τασάκι”.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις