Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Μ.Μπεγνής: «Κατάπτυστο! - Χώρισαν τους Έλληνες σε δύο ομάδες - Διαφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει»


 Την ξεκάθαρη αντίθεση του με τα μέτρα τα διαχωρισμού τα οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι συμφωνεί με τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου περί δικτατορίας και ανελευθερίας. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

«Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός» συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής. «Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;».

«Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μέμος Μπεγνής.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις