Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Νέα «κυβίστηση» Ν.Καπραβέλου: «O εμβολιασμένος κινδυνεύει να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση - Διασπείρει και τον ιό»


 Συνεχίζονται οι «κυβιστήσεις» από τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Ν.Καπραβέλου, καθώς υποστήριξε τώρα ότι και οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε νοσοκομείο και μάλιστα και σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ο Ν.Καπραβέλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την αντίθεση του στις λεγόμενες «ελευθερίες» στους εμβολιασμένους και τόνισε ότι «δυστυχώς αποδείχθηκε πως και ο εμβολιασμένος μπορεί να κινδυνεύσει, έχει κατά 60% μεγαλύτερη προστασία από τον ανεμβολίαστο, όμως και ο εμβολιασμένος κινδυνεύει να οδηγηθεί σε νοσοκομείο και σε κρίσιμη κατάσταση».

Κάτι το οποίο βεβαίως είναι γνωστό, όμως ο ίδιος προ λίγων μηνών και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου υποστήριζε ότι όσοι μπήκαν στις ΜΕΘ ήταν ανεμβολίαστοι και συνέχιζε λέγοντας «ο εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει. «Ο ανεμβολίαστος μπορεί να χάσει τη ζωή του. Μην περιμένουν άλλο».

Βέβαια ο Ν.Καπραβέλος και αρκετοί ακόμα «ειδικοί» νομίζουν πως οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται τα όσα έλεγαν τόσο καιρό. 

Ο Ν.Καπραβέλος από εκεί και πέρα ανακοίνωσε ότι το τείχος ανοσίας κτίζεται μόνο εάν φτάσουμε το 90% σε εμβολιασμένος. «Δεν υπάρχει ελευθερία εάν δεν εμβολιαστούμε όλοι κατά 90%. Ο εμβολιασμένος είναι επιρρεπής στην μόλυνση με την μετάλλαξη Δέλτα, είναι και αυτός ευάλωτος και μολύνεται. Σας θυμίζω ότι 30-40 από τους διασωληνωμένους είναι εμβολιασμένοι. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλο βαθμό ελευθερίας, η ελευθερία θα επιτευχθεί από τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες υπερβούν το 90%, αλλιώς όλοι μας συμβάλουμε στη διασπορά της νόσου και τις μεταλλάξεις», είπε χαρακτηριστικά. 

Σε ερώτηση για το εάν οι εμβολιασμένοι μπορούν να διασπείρουν τον ιό είπε: «Ο εμβολιασμένος αποτελεί έναν ασθενές κρίκο της διασποράς, που μπορεί να μεταδώσει τον ιό στους ανεμβολίαστους, επομένως αυτή τη στιγμή που πιέζεται τόσο πολύ το ΕΣΥ και βλέπετε τον αριθμό θανάτων να μην μπορεί να ελεγχθεί, είναι πάρα πολλοί, 30 την ημέρα, δηλαδή 1.000 τον μήνα. Δεν είναι ώρα να μιλάμε με τέτοια αισιοδοξία για τον έλεγχο της πανδημίας».

Θυμηθείτε μια πρόσφατη «κυβίστηση» του ιδίου:

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 23:22 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις