Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΦΡΙΚΗ - NEOTEPA TΩΡΑ - Άγιος Παντελεήμονας: Νεκρός ο άνδρας - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια


 Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Άγιο Παντελεήμονα, με έναν άνδρα να δέχεται δύο πυροβολισμούς σε κεφάλι και κοιλιά μέσα σε καφετέρια.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα έναν νεκρό.

Το αιματηρό συνέβη σε καφετέρια, με έναν άνδρα να δέχεται δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα, σε ένα συμβάν που μοιάζει με ενέδρα θανάτου, σύμφωνα με το STAR.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, ενώ το θύμα της επίθεσης κατέληξε πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ μετά το περιστατικό πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας - Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λιόσιων 104, στον Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα ένα άτομο έχει τραυματιστεί, καθώς δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα.

Πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ακόμα και δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις