Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ν.Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες που ρίξαμε στην θάλασσα θέλουν πάλι να βγουν στις ακτές μας»

 


Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων σε παραλήρημα

Σε νέες πολεμικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος σε ομιλία του στo συνέδριο της νεολαίας του κόμματος του είπε τα εξής:

«Αυτούς τους οποίους στον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα τους ρίξαμε στη θάλασσα, για μία ακόμη φορά επιδιώκουν και  έχουν στόχο πάλι να βγουν στις ακτές μας».

Ο Μπαχτσελί ως κυβερνητικός εταίρος συμμετέχει στην χάραξη της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και οι δηλώσεις του δεν μπορούν να ληφθούν ως γραφικές. Ο Μπαχτσελί ως πρόεδρος του MHP είναι ταυτόχρονα και ο επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων.

Το MHP είναι το πολιτικό σκέλος των Γκρίζων Λύκων όπως κάποτε ήταν και το Σιν Φέιν για τον ΙΡΑ στην βόρειο Ιρλανδία και το Έρι Μπατασούνα για την ΕΤΑ στη χώρα των Βάσκων.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις