Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ο Μπέος απειλεί ηλικιωμένους δημόσια αλλά κανείς εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει: «Θα γίνετε μαύροι στο ξύλο από εμένα» (Video)

 


Στα μάτια τους και στα αυτιά τους δεν πίστευαν όσοι παρευρέθηκαν σε εκδήλωση του δήμου Βόλου όταν ο Αχιλλέας Μπέος, ξεπέρασε για ακόμα μία φορά τον εαυτό του, εκτοξεύοντας απειλές για ξυλοδαρμούς ηλικιωμένων!

Τα εσκαμμένα υπερέβη, λοιπόν, ξανά ο δήμαρχος Βόλου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στον Βόλο. Στο «στόχαστρο» μπήκαν δύο μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Magnesianews.gr, άγνωστο με ποια αφορμή, δημοτικοί σύμβουλοι του Αχ. Μπέου τους πέταξαν έξω από την εκδήλωση. Μάλιστα, οι Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης μπήκαν στον χώρο της εκδήλωσης και δέχθηκαν τη φραστική επίθεση και τις ευθείες απειλές από τον δήμαρχο που είπε τα εξής: «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στον Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες».

Ο Αχιλλέας Μπέος απειλεί ηλικιωμένους δημόσια , αλλά ο εισαγγελέας υπάρχει για αλλά πράγματα…

Δείτε τα βίντεο:

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις