Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Το 30% των ψηφοφόρων αρνείται εμβόλια και μετανάστες - «Βόμβα» από Δ. Μαύρο για πλατύ πατριωτικό μέτωπο


 Μέτωπο αντιεμβολιαστων - πατριωτών γκρεμίζει το πολιτικό σύστημα

Καλεσμένος στην ΕΡΑ και στο Πρώτο Πρόγραμμα ο γνωστός επικοινωνιολόγος και διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, προειδοποίησε για την ύπαρξη μιας βόμβας στα θεμέλια του πολιτικού  συστήματος όπως το γνωρίζουμε από την μεταπολίτευση και μετά.

Συγκεκριμένα ο Δ. Μαύρος απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την λεγόμενη ακροδεξιά σε σχέση πάντα με την επέτειο του ενός χρόνου από το εφετείο και την καταδικαστική απόφαση του  για την Χρυσή Αυγή, ανέφερε τα εξής: « Η Χρυσή Αυγή αυτή την στιγμή ως πρόθεση ψήφου μετριέται στο 1% και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στο 1,8%. Συνεπώς έχουμε 2,8 και με αναγωγή 3%.» 

Και ο γνωστός εκλογολόγος επικοινωνιολόγος συνέχισε λέγοντας: « υπάρχει ωστόσο ένα τεράστιο ποσοστό λαϊκισμού που αγγίζει και το 30% με κοινά χαρακτηριστικά την άρνηση στα εμβόλια, στους μετανάστες και την σκληρή πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα»

Κατά τον Δ. Μαύρο αυτό το 30% αναζητά απλώς έναν άνθρωπο και ένα σχήμα για να εκφραστεί.

Ο Δημήτρης Μαύρος λοιπόν απλώς κατέγραψε επιστημονικά αυτά που αντιλαμβανόμαστε όλοι όσοι κινούμαστε καθημερινά στην κοινωνία και συναναστρεφόμαστε με τον κόσμο: Το τεράστιο ρεύμα αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος συλλήβδην με κύρια χαρακτηριστικά την εναντίωση στον μαζικό και καταναγκαστικό εμβολιασμό και την μετατροπή της πατρίδας μας σε πολυπολιτισμική αποθήκη ψυχών και τόπο φτηνών διακοπών για Γερμανούς συνταξιούχους.

Ο Δ. Μαύρος βέβαια καταγράφει το γεγονός ως μια αρνητική πραγματικότητα και θεωρεί ότι μπορεί να εξουδετερωθεί με την παιδεία. Εμείς από την άλλη το θεωρούμε ως μια υγιή αντίδραση του λαού μας στο ξεπούλημα της πατρίδας και στην επιβολή της «νέας κανονικότητας» από τις δυνάμεις του Great Reset. Σε αυτή την υγιή αντίδραση τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν να αντιτάξουν κάτι.  Και κυρίως η ΝΔ αφού  για αυτή «χτυπάει η καμπάνα» καθώς το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πλατιού πατριωτικού μετώπου προέρχεται από παλιούς της  ψηφοφόρους.

Ένα κόμμα φοβικό που συνεχώς υποχωρεί στις απαιτήσεις της αριστεράς (όπως είδαμε να συμβαίνει και την υπόθεση της διαγραφής Κ. Μπογδάνου) υιοθετώντας μάλιστα και όλα της τα σύγχρονα ιδεολογήματα περί δικαιωμάτων, «me too» και πράσινης ανάπτυξης, δεν μπορεί να πείσει τους πρώην ψηφοφόρους του να επαναπατριστούν. Το μόνο που πράγματι λείπει ώστε αυτός όλος ο κόσμος, αυτό όλο το πατριωτικό μέτωπό να εκφραστεί, είναι ένα σχήμα και μια ηγεσία. 

Γιατί μέχρι σήμερα αυτό το 30% είναι κατακερματισμένος σε πολλά συγγενή σχήματα που παίρνουν από 2% το καθένα. Ένα καινούργιο σχήμα με μια νέα και άφθαρτη ενδεχομένως ηγεσία θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό.

Υπάρχουν κάποιες υπόγειες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Μένει να δούμε αν μπορούν να σχηματοποιηθούν.

Οψόμεθα...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις