Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Όταν οι γονείς γερνάνε


 Όταν οι γονείς γερνάνε

Αφήστε τους να γεράσουν με την ίδια αγάπη που σας μεγάλωσαν...

Αφήστε τους να μιλάνε και να λένε επανειλημμένα ιστορίες με την ίδια υπομονή και ενδιαφέρον που άκουγαν τη δική σας όταν ήσουν παιδί... Αφήστε τους να κερδίσουν, όσες φορές σας αφήνουν να κερδίσετε..

Ας απολαύσουν τους φίλους τους, συνομιλίες με τα εγγόνια τους...

Αφήστε τους να απολαύσουν τη ζωή τους ανάμεσα στα αντικείμενα που τα έχουν συνοδέψει για πολύ καιρό, γιατί υποφέρουν όταν νιώθουν ότι σκίζεις κομμάτια της ζωής τους...

Ας κάνουν λάθη, όσες φορές έχεις κάνει λάθος...

Άφησέ τους να ζήσουν και προσπάθησε να τους κάνεις ευτυχισμένους στην τελική ευθεία του μονοπατιού που τους λείπει να περπατήσουν, με τον ίδιο τρόπο που σου έδωσαν το χέρι τους όταν ξεκίνησες το δικό σου .

Πάμπλο Νερούδα

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις