Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Παραιτήθηκαν 5 από τους 6 παθολόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών


 Εκτός λειτουργίας οδεύουν οι παθολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, καθώς παραιτήθηκαν οι πέντε από τους έξι παθολόγους ιατρούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα που το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών έχει φτάσει στα όριά του όσον αφορά στη δυνατότητα νοσηλείας ασθενών με covid-19, λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι συγκεκριμένες παραιτήσεις κάνουν ακόμη πιο ασφυκτική την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

«Με τρεις γιατρούς στη μια παθολογική κλινική και δύο στην άλλη δεν μπορεί να βγει πρόγραμμα με φυσιολογική εργασία και ασφάλεια για τους ασθενείς» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης. Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, πρόσκαιρη λύση και μερική αποσυμφόρηση στην όλη κατάσταση αναμένεται να δώσει η μετακίνηση πέντε γιατρών από τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Σερρών, για διάστημα δύο μηνών, που θα στελεχώσουν το νοσοκομείο με πλήρες ωράριο και εφημερίες.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις