Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Πέραμα – Κούγιας: Έξυπνος ελιγμός η επιλογή του 14χρονου να πει ότι ήταν ο οδηγός – Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα


 Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη με έναν νεκρό στο Πέραμα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 14χρονος ο οποίος παραδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν ο οδηγός και ο τραυματίας, που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο, αλλά και

Ο συνήγορος των αστυνομικών, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «οι αστυνομικοί πήγαν με χειροπέδες στα δικαστήρια γιατί εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί», ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν τόσο σκληρή η αντιμετώπισή τους από τους συναδέλφους τους σαν να ήταν κοινοί κακοποιοί, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον εμφανισθέντα ως δήθεν κατά τους εντολείς του οδηγούντα το αυτοκίνητο”.

Πέραμα καταδίωξη

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον 14χρονο, «κατά την άποψη των εντολέων μου δεν είναι αυτός. Απλώς έγινε επιλογή, ένας έξυπνος υπερασπιστικός ελιγμός. Είναι αδύνατον, κατά τους εντολείς μου, αυτό το αυτοκίνητο, αυτούς τους ελιγμούς να τους έκανε ένας 14χρονος».

Ο κ. Κούγιας εξήγησε ότι «οποιασδήποτε κάτω των 15 ετών δεν έχει ποινική ευθύνη και αντιμετωπίζει μόνο σωφρονιστικά μέτρα. Άρα ήταν αυτονόητη η απελευθέρωσή του».

Ο κ. Κούγιας είπε ακόμη ότι δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση. «Έγιναν απειλητικά τηλεφωνήματα στο γραφείο μου και τους συνεργάτες μου και μάλιστα με άγριο τρόπο από ανήθικους ανθρώπους».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις