Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

«Πέταξε το γάντι» ο Κ.Βελόπουλος: «Είστε η κυβέρνηση του κλειδώματος - Επιμένετε να είστε κλειδωμένοι στην ανικανότητα»


 Σκληρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση το πρωί της Πέμπτης από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις κρίσεις. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως «την κυβέρνηση του κλειδώματος» και τόνισε ότι: «Η κυβέρνηση σας είναι η κυβέρνηση που εφευρίσκει όλες τις λύσεις, για όλες τις χρήσεις με λάθος χρήσεις. Πανδημία, κλειδώσαμε την Ελλάδα, κλιματική κρίση κλειδώσαμε την Ελλάδα, πυρκαγιές εκκένωση και κλείδωμα, πλημμύρα κλείδωμα. Η κυβέρνηση λοιπόν που κλείδωσε την λογική θέλει να μας πείσει ότι έχει λύσεις για τα προβλήματα. Επιμένετε να είστε κλειδωμένοι στην ανικανότητα και στην φαυλότητα, δεν ακούτε».

Παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα δανεικά που παίρνει για να δώσει επιδόματα, χαρακτηρίζοντας αυτή την πολιτική ως «κομμουνιστική».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.