Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Pfizer: Σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις ότι χρησιμοποιεί κυτταρικό ιστό εμβρύων στα εμβόλιά της

 


Κύτταρα εμβρύων που προέρχονται από αμβλώσεις χρησιμοποιεί η αμαρτωλή εταιρεία με το σκοτεινό παρελθόν και τα 2,3 δις δολάρια προστίμων - Τρομερές αποκαλύψεις

Μέγα θέμα έχει προκύψει στις ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις ότι η Pfizer χρησιμοποίησε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό σε εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID.

Το Project Veritas κυκλοφόρησε το πέμπτο βίντεο της σειράς ερευνών για το εμβόλιο COVID της Pfizer, το οποίο περιλαμβάνει συνέντευξη με την «διαρροή»  της Pfizer, την Melissa Strickler.

Η Strickler ήταν αυτή που διέρρευσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας που δείχνουν στελέχη να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη χρήση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού σε εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου για τον COVID.

Ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, Φίλιπ Ντόρμιτσερ, παραδέχεται ότι ο εμβρυακός ιστός από αμβλώσεις χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα έρευνας της εταιρείας, αλλά ότι οι υπάλληλοι θα πρέπει απλώς να αναπαράγουν την πάγια αφήγηση της Pfizer παραλείποντας οποιαδήποτε αναφορά στις κυτταρικές δομές εμβρύων από εκτρώσεις για να αποφευχθούν προβλήματα με το κοινό. Όταν λέμε «κοινό», εννοούμε κυρίως τα εκατομμύρια των καθολικών χριστιανών που αντιτίθεται στην συγκεκριμένη διαδικασία.

 «Τα κύτταρα HEK293T, που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό IVE, προέρχονται τελικά από ένα έμβρυο», δήλωσε ο Ντόρμιτζερ. «Από την άλλη πλευρά, η δογματική επιτροπή του Βατικανού επιβεβαίωσε ότι θεωρούν αποδεκτό να εμβολιάζονται οι πιστοί με το εμβόλιο COVID. Η επίσημη δήλωση της Pfizer πρέπει να παρατίθενται ως απάντηση σε οποιαδήποτε εξωτερική έρευνα ».

Η Vanessa Gelman, η οποία υπηρετεί ως ανώτερη διευθύντρια της Pfizer στην έρευνα, προέτρεψε το προσωπικό να είναι προσεκτικό όταν μιλά για «ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα» στο πρόγραμμα εμβολιασμού της εταιρείας.

«Η στρατηγική της εταιρείας, είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών για τα εμβρυϊκά κύτταρα», σύμφωνα με τη Gelman.

«Ο κίνδυνος λάθους επικοινωνίας τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να έχουμε, ιδιαίτερα με πληθυσμιακές ομάδες που μπορούν να εκμεταλλευθούν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην θέλουμε. Δεν έχουμε λάβει ερωτήσεις από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ή τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε θέλουμε να αποφύγουμε να το θέσουμε αν είναι δυνατόν», γράφει στην εσωτερική αλληλογραφία.

Σε ένα άλλο νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσε, η Gelman επιβεβαιώνει την μυστικότητα που διέπει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην αναφερόμαστε στις κυτταρικές σειρές εμβρύων … Μία ή περισσότερες κυτταρικές σειρές με προέλευση που μπορεί να οδηγήσει σε ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό έχουν χρησιμοποιηθεί σε εργαστηριακές δοκιμές που σχετίζονται με το πρόγραμμα εμβολίων », αναφέρεις στην ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Η καταγγέλλουσα που διέρρευσε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Project Veritas, η ελεγκτής ποιότητας της Pfizer, Melissa Strickler, δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρη αν εντέλει ο κυτταρικός ιστός εμβρύων «έφτασε» στο τελικό προϊόν του εμβολίου COVID.

«Είναι τόσο απατηλοί στα email τους, που είναι σχεδόν σαν να ομολογούν ότι (ο κυτταρικό ιστός) είναι τελικά στο εμβόλιο. Απλώς με έκαναν να μην το εμπιστεύομαι».

Η Strickler είπε ότι το Project Veritas ήταν ο μόνος οργανισμός που μπορούσε να πάει για να πει την ιστορία της.

«Δεν έχω κανέναν άλλο να απευθυνθώ όταν η δική μου εταιρεία δεν είναι ειλικρινής μαζί μου.  Μπορούσα μόνο να εμπιστευτώ το Project Veritas από το να προσφύγω σε πολιτικούς και, δικηγόρους » ισχυρίστηκε το στέλεχος της Pfizer εξηγώντας γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τα εταιρικά e-mail.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις