Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Πολεμικές ιαχές από την Άγκυρα: «Αύριο μπορεί να υπάρξει πόλεμος με την Ελλάδα» λέει φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος


 Συνεχίζεται η εμπρηστική ρητορική από πλευράς Τουρκίας και μάλιστα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχουν φτάσει στο σημείο να μιλούν ανοιχτά και για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ελλάδα! 

Συγκεκριμένα ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Ρασίμ Οζάν Κιουτάχιαλι δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για πόλεμο, ανά πάσα στιγμή, μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας.

«Η Τουρκία είναι μια χώρα με πολλούς μπελάδες, ναι, έχει πολλούς εχθρούς. Η μόνη ατζέντα της Ελλάδας και της Κύπρου αυτή είναι» είπε ο δημοσιογράφος.

Και εξηγεί ότι «Αύριο, δηλαδή, μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκικός πόλεμος, να μιλάμε ανοιχτά. Η Ελλάδα είναι πολύ επιθετική».

Ο δημοσιογράφος Ρασίμ Οζάν Κιουτάχιαλι, γνωστός για τη φιλοκυβερνητική στάση του, υποστηρίζει πως η αντιπολίτευση δεν διαθέτει ισχυρή ηγεσία, κάτι που όπως λέει δεν ταιριάζει με τα προβλήματα της Τουρκίας και για να στηρίξει την άποψή του ισχυρίζεται πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος με την Ελλάδα…

«Ποιος θα κυβερνήσει το κράτος; Ποιος θα κυβερνήσει την Τουρκία; Αυτό είναι το πρόβλημα, διότι η Τουρκία δεν είναι μια χώρα σαν την Νορβηγία» επισημαίνει ο Κιουτάχιαλι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις