Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Πόσο τολμηρή είσαι στην κρεβατοκάμαρα; Το test στο Tik Tok που θα σου δώσει την απάντηση - Θα το τολμήσεις;

 


ΑΝ όταν χαζεύεις στο Tik Tok σού αρέσει να απαντάς σε test προσωπικότητας, τότε σίγουρα θα θελήσεις να κάνεις και το παρακάτω. Είναι γνωστό ως το BDSΜ test και δείχνει το πόσο τολμηρός είναι κάποιος στην κρεβατοκάμαρα.

Για να βρεις την απάντηση θα πρέπει να συμπληρώσεις ορισμένα στοιχεία όπως σεξουαλικό προσανατολισμό ή ηλικία και να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις (φυσικά, μπορείς να αποφύγεις όσες δεν θέλεις).

Υπάρχει η σύντομη και η μεγαλύτερη σε διάρκεια εκδοχή και τα αποτελέσματα δείχνουν αν είσαι μαζοχίστρια, ρομαντική ή λιγάκι… «υπό» στην κρεβατοκάμαρα.

Το τεστ αποτελείται από 40 ερωτήσεις (δες εδώ τον αρχικό λογαριασμό από όπου όλα ξεκίνησαν), τις οποίες απαντάς και στο τέλος σου εμφανίζεται μία λίστα με τα χαρακτηριστικά σου και σε τι ποσοστό τα κατέχεις.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις