Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης με πολλαπλό μυέλωμα – Το συγκινητικό μήνυμα στην Ντόρα Μπακογιάννη


 Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι είναι ένας από τους 500 ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα στη χώρα του και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στην Ντόρα Μπακογιάννη στο οποίο τονίζει μεταξύ άλλων: “Θα βγούμε νικητές”.

Η κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαλύψει μέσω των social media το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, φαίνεται πως ώθησε τον πρώην βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ, να δημοσιοποιήσει ότι πάσχει και ο ίδιος από πολλαπλό μυέλωμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γάκη:

“Κυρία Μπακογιάννη.

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.
Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.
Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Γάκης
πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ”.

Ντόρα Μπακογιάννη: Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα συμπαράστασης

Την ευγνωμοσύνη της σε όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μετά την αποκάλυψη που έκανε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης, διότι πράγματι τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση πολλή δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων” έγραψε η κ. Μπακογιάννη στο Facebook ανεβάζοντας το βίντεο με τη διαδικτυακή εκδήλωση,  που οργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές, και στην οποία συμμετείχε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις