Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Προς Νέα Δεξιά ο Κ.Μπογδάνος - Μύλος η ΝΔ - Η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει την διάλυση


 Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο διαγραφείς από την ΝΔ, βουλευτής Α Αθηνών, Κ. Μπογδάνος, οδεύει προς την συνεργασία με την Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Δεν είναι μόνο η συνάντηση των δυο ανδρών στο Βίτσι με αφορμή την κατάθεση στεφάνων για το τέλος του συμμοριτοπόλεμου, είναι και η στήριξη που του παρείχε ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση του αμέσως μετά την διαγραφή, είναι και η γενικότερη στάση του βουλευτή που εδώ και καιρό έμοιαζε  ξένο σώμα εντός της ΝΔ , ειδικά μετά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου.

Πάντως, η περίπτωση Μπογδάνου είναι χαρακτηριστική του κλίματος που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ΝΔ. Οι μισοί υπουργοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς, οι μισοί βουλευτές δεν περνάνε ποτέ από το Μαξίμου, τα μισά στελέχη είναι δυσαρεστημένα με την περίφημη «ποταμοποίηση» και αρκετοί φοβούνται πιθανές κινήσεις από πλευράς Α. Σαμαρά, ενώ άλλοι τις περιμένουν ως μοναδική διέξοδο. 

Με μια λέξη μύλος. Αλλά έτσι είναι, γιατί όπου υπάρχει φτώχεια, όπως λέει ο λαός, υπάρχει και γκρίνια.

Και όσο η ΝΔ φτωχαίνει δημοσκοπικά η γκρίνια θα χειροτερεύει. Όσο κι αν προσπαθεί το Μαξίμου να καμουφλάρει την πραγματικότητα με ψεύτικες- πληρωμένες δημοσκοπήσεις και «επικοινωνία», η αλήθεια κάποια στιγμή - έχει αυτό το κακό ελάττωμα- δεν κρύβεται και όλα βγαίνουν στο φως...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις