Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Πρώτα πούλαγε βιβλία κατά των εμβολίων τώρα στέλνει τους ανεμβολίαστους στο σπίτι τους - Άλλη μια υπέροχη κωλοτούμπα από τον Μελισανίδη της πολιτικής

 


Ο  Άδωνης Γεωργιάδης είναι γνωστός για τις φοβερές κωλοτούμπες του για τις οποίες θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισανίδης.

Ωστόσο το να διαφημίζει ο εκδοτικός σου οίκος βιβλία κατά των εμβολίων όταν εσύ ως υπουργός κάνεις αγώνα για τα εμβόλια το λες και epic fail !

Η αλήθεια που πολύ θα ήθελε ο κύριος υπουργός να κρυφτεί είναι ότι ο αδελφός  Λεωνίδας Γεωργιάδης, πριν μερικά χρόνια, όχι πολλά από σήμερα, πούλαγε αντιεμβολιαστικά συγγράμματα.

Μάλιστα στην εκπομπή του στην τηλεόραση ωρυόταν πως: «Τα εμβόλια χτυπάν το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια» 

Επίσης αποκαλούσε τον εμβολιασμό ως: «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Και μη πει κανείς ότι αυτά τα έλεγε ο αδελφός του. Μαζί τον έχουν τον εκδοτικό. 

Εμείς για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και το σχετικό video.

Για τον κύριο υπουργό τι άλλο να πούμε; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια μαζί του αφού έχει αποδειχτεί ικανός για οποιαδήποτε κυβίστηση, για οτιδήποτε,  προκειμένου να αναρριχηθεί στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις