Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Πτολεμαΐδα: Ξαφνικος θάνατος 33χρονης – «Χθες το βράδυ έπαιζε με τα παιδάκια μας και σήμερα δεν την έχω μαζί μου»


 Θρήνος στην Πτολεμαΐδα από τον αιφνίδιο θάνατο μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Όλα έγιναν ξαφνικά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια του ενός παιδιού της.

Η 33χρονη γυναίκα αφού έπαιξε με τα παιδάκια της χθες το βράδυ, ξάπλωσε και δεν ξύπνησε ποτέ. Ο σύζυγός της, Ευρυπίδη, ο οποίος συντετριμμένος δήλωσε, σύμφωνα με το sputniknews.gr:

«5:30 τα ξημερώματα άκουσε το παιδί μου δύο αναφιλητά δυνατά και ήταν από την Παναγιώτα. Της είπε “σιγά ρε μαμά, με τρόμαξες”, την κούνησε το παιδί, όμως δεν αντιδρούσε η γυναίκα μου. Το παιδί άρχισε να κλαίει. Το μετέφερα στο δωμάτιο και στη συνέχεια προσπάθησα να επαναφέρω τη γυναίκα μου. Δεν αντιδρούσε».

Ο άντρας, χωρίς να χάσει στιγμή, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ: «Πήρα το ασθενοφόρο τηλέφωνο και συγγενή μου που είναι γιατρός. Όπως ενημερώθηκα έπαθε έμφραγμα. Ήταν βουλωμένη η κεντρική αρτηρία. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Χθες το βράδυ έπαιζε με τα παιδάκια μας και σήμερα δεν την έχω μαζί μου. Ο Θεός μάλλον παίρνει τους καλούς ανθρώπους» λέει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της συγκινεί και με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Καλό ταξίδι μωρό μου…..καλή αντάμωση…….αγάπη μου μοναδική……που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ….για όσους αδερφούς επιθυμούν η σορός της αγαπημένης μας συζύγου και μαμάς θα βρίσκετε αύριο 20/10/2021 στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Πτολεμαΐδας….στης 4:30 το απόγευμα….».

Η 33χρονη με καταγωγή από την Στράτο Αγρινίου, ζούσε και εργαζόταν στην Πτολεμαΐδα. Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τα συγγενικά και τα φιλικά της πρόσωπα στην Στράτο, τα οποία κάνουν λόγο για μία ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή γυναίκα, όμως, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν βρίσκεται κοντά τους.

Η κηδεία της θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.